JBL Quantum 800 9.1 alınır mı?

Kablosuza bu kadar para verilmez.

Bazı Arkadaşlarımda aynı şeyi söyliyerek Fury X öneriyor, Fury X alsam Beni Üzer mi?

Şu videodan sonra aklıma yattı gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Koca HyperX markasını ürünlerinin %90'ına marka basmış olan Rampage'e karşılaştırabilir misin onu soruyorum. Arkadaşlarının veya videonun ne dediğine bakma. Adam eleştiri bile yapmamış, parçalamış ''işçiliğini'' beğenmiş bu kadar.

Koca HyperX markasını ürünlerinin %90'ına marka basmış olan Rampage'e karşılaştırabilir misin onu soruyorum. Arkadaşlarının veya videonun ne dediğine bakma. Adam eleştiri bile yapmamış, parçalamış "işçiliğini" beğenmiş bu kadar.

Fury X'de şikayet olmamasindan dolayı ilgimi çekti yoksa Hyper X başka bir seviye Rampage başka bir seviye, markacılıkda bir yere kadar.

Fury X'de şikayet olmamasindan dolayı ilgimi çekti yoksa Hyper X başka bir seviye Rampage başka bir seviye, markacılıkda bir yere kadar.
Bütçen HyperX’e yetiyorken niye Rampage alasın? Bütçen 800-700 TL olsa hadi derim de bu durumda Rampage almak saçma olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı