JBL Quantum vs GX30

Musa Yiğit

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hem müzik dinleyebileceğim hem de oyun oynayabileceğim kablosuz bir kulaklık arayırodum ve bu iki seçenek arasında kaldım. Bütçem maksimum 2500 siz hangisini seçersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam JBL Quantum 600 kullandım bir süre. Şimdi kardeşim kullanıyor. 3 seneye yakındır sadece kulak pedlerini Aliexpress'ten aldığım jelli ve kumaş versiyonlarıyla değiştirdim. Kada kısmını da özel fermuarlı kaplama ile kapladım. Suni deri olduğu için kesinlikle 1 sene sonra soyuluıp dökülmeye başlıyor. Ama yine de performansı gayet güzel. Müzik de dinlenir. Ama müzik dinleyeceksen Aux kablosu ile dinlemek bence daha güzel oluyor.

Hocam JBL Quantum 600 kullandım bir süre. Şimdi kardeşim kullanıyor. 3 seneye yakındır sadece kulak pedlerini AliExpress'ten aldığım jelli ve kumaş versiyonlarıyla değiştirdim. Kada kısmını da özel fermuarlı kaplama ile kapladım. Suni deri olduğu için kesinlikle 1 sene sonra soyuluıp dökülmeye başlıyor. Ama yine de performansı gayet güzel. Müzik de dinlenir. Ama müzik dinleyeceksen AUX kablosu ile dinlemek bence daha güzel oluyor.

Sağ olun hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı