JBL quantum350 ses gelmiyor

Amardass

Decapat
Daha fazla  
Dostlar kullandığım kulaklık JBL quantum 350 modeli. Cihaz bilgisayara bağlı fakat ses gelmiyor. Kulaklığı aç kapa yaptığımda açılıp kapandığına dair olan uyarı sesi geliyor fakat ne bir video ne bir oyun bilgisayardan hiçbir ses alamıyorum. Sorun giderme kısmında ise jack girişi olmadığını söylüyor fakat kulaklığın usbsinde bağlı olduğunu gösteren uyarı ışığı yanmakta. Kulaklığın driverını silip tekrardan yükledim, bilgisayı defalarca aç kapa yaptım ama olmadı. Çözümünü bilenler anlatırsa sevinirim.

Ben şöyle bir şey ile karşılaşıp düzeltmiştim bir deneyin derim:

1688860467917.png

1688860488560.png

Burada kulaklık çıkmıyorsa Aygıt Yöneticisi'nden işlem yapmanız gerekiyor

Şu kısımdan iç aux hariç diğerlerine izin verdiğine emin misin ?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-09 055103.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-09 055103.png
    118,5 KB · Görüntüleme: 95
Dostlar kullandığım kulaklık JBL quantum 350 modeli. Cihaz bilgisayara bağlı fakat ses gelmiyor. Kulaklığı aç kapa yaptığımda açılıp kapandığına dair olan uyarı sesi geliyor fakat ne bir video ne bir oyun bilgisayardan hiçbir ses alamıyorum. Sorun giderme kısmında ise jack girişi olmadığını söylüyor fakat kulaklığın usbsinde bağlı olduğunu gösteren uyarı ışığı yanmakta. Kulaklığın driverını silip tekrardan yükledim, bilgisayı defalarca aç kapa yaptım ama olmadı. Çözümünü bilenler anlatırsa sevinirim.
Kulaklığın ses tekeri 100'de mi?
Kulaklıksız bilgisayardan ses geliyor mu, yani başka ses cihazı var mı test edebileceğiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı