JBL T110 CS:GO ses sorunu

xDogan159

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçenlerde SN-R10 kulaklığım bozulduğu için yeni kulaklık almaya karar verdim acele ile. Bütçem 80TL idi. JBL T110 Bu kulaklığı aldım, fakat CS:GO'ya girince seslerin çok kalitesiz olduğunu fark ettim. Diğer kulaklığıma göre. Sesler sanki hoparlorden geliyormuş gibi yankılı ve bir şey anlaşılmıyor. Sizce sıkıntı bende mi? Yoksa kulaklığın kalitesi bu kadar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahminim kulaktıkta sorun var.

Jbl T110 modeli JBL Pure Bass Sound özelliğine sahip o yüzden basları ve midleri tok ve soğuk veriyor. Ayarlarda kulaklık sanallaştırma gibi özellikler var biraz karıştırarak doğru dengeyi kurabilirsin, Olmazsa akşam senin için ben dengeleyebilirim.

1-2 ayar yaptım daha iyi gibi. Şimdi uzaktaki adam yakın vs. gibi problem var. Yardımcı olursan çok iyi olur.

1-2 ayar yaptım daha iyi gibi. Şimdi uzaktaki adam yakın vs. gibi problem var. Yardımcı olursan çok iyi olur.

Üst düzey bir 7.1 Surround ses kalitesi beklemek çok zor hocam tabii akşam ben de kontrol ederim. Ya da siz cevap olarak ayar ekran görüntüsünü atarsanız şimdi de kontrol edebilirim.

.

Dosya Ekleri

• 1.png
    10,9 KB · Görüntüleme: 88
  • 2.png
    198,8 KB · Görüntüleme: 74

Selamlar tekrar ayarlar şu anlık stabil gözüküyor.

Sana bir CFG paylaşabilirim sesleri daha net duyarsın bununla.

1-)önce not defterini açıp aşağıdaki kodları yazalım ve bir isim verelim örneğin SES.Cfg ve kaydedelim.

Kod:
voice_enable “1”
voice_forcemicrecord “1”
voice_fadeouttime “0.1”
voice_loopback “0”
voice_maxgain “2”
voice_avggain “0.500”
voice_modenable “1”
voice_scale “1”
voice_dsound “1”
voice_overdrive “2”
voice_overdrivefadetime “0.500”
volume “0.9”
ambient_level “0”
suitvolume “0.250”
MP3Volume “0.9.
bgmvolume “1”
s_2dvolume “0.900”
s_a3d “0”
s_automax_distance “30”
s_automin_distance “1.8”
s_bloat “1.8”
s_distance “60”
s_doppler “0”
s_eax “0”
s_geometry “1”
s_leafnum “0”
s_max_distance “1000”
s_min_distance “9”
s_numpolys “200”
s_occfactor “0.25”
s_occlude “1”
s_occ_epsilon “1”
s_polykeep “1000”
s_polysize “1000”
s_refdelay “4”
s_refgain “0.4”
s_reflect “1”
s_reverb “1”
s_rolloff “1”
s_verbwet “0.25”
windows_speaker_config “1”
snd_headphone_pan_exponent “3”
snd_headphone_pan_radial_weight “1”
snd_front_headphone_position “45”
snd_rear_headphone_position “135”
dsp_enhance_stereo “0”
dsp_slow_cpu “0”
dsp_reload.
snd_dvar_dist_max “2000”
snd_dvar_dist_min “300”
snd_duckerattacktime “0.5”
snd_duckerreleasetime “2.5”
snd_duckerthreshold “0.15”
snd_ducking_off “1”
snd_ducktovolume “0.55”
snd_legacy_surround “0”
snd_max_same_sounds “5”
snd_max_same_weapon_sounds “5”
snd_music_selection “1”
snd_musicvolume “0.000000”
snd_musicvolume_multiplier_inoverlay “0.1”
snd_mute_losefocus “0”
snd_pitchquality “1”
snd_rear_speaker_scale “1.0”
snd_mixahead “0.05”
dsp_enhance_stereo “0”
snd_legacy_surround “0”
volume “0.3”
voice_scale “0.3”
snd_tensecondwarning_volume “0.2”

2. bu CFG dosyasını “program FİLES\STEAM\STEAMAPPS\COMMON\COUNTER-STRİKE global OFFENSİVE\CSGO\CFG” adresine kaydedin ve oyunu açtığınızda consol’a “exec SES.Cfg” yazıp enter’a basın.

3. fxsound enhancer programını yükleyin ve bass ayarlarını sıfırlayıp tizleri açın. Bu ayarda silah sesleri kötü gelecektir ama ayak sesleri çok net duyulur. CS:GO’da basslar önemli değil tizler daha önemlidir. Benim tavsiyem 1.5, 2.5, 4.5, 8.5, 16khz seslerini 5 yapın, diğerleri aynı kalsın

4. bilgisayarın ses ayarını 15-33 arası bir değere çekerseniz Bu da size ses kazandırır.

5.DEnetim masasından ses ayarlarına girin.

Bu ekran karşınıza gelecek ve geliştirmeler’den kısmına girerek, tüm geliştirmelere devre dışı bırak seçeneğin işaretleyiniz.

Sonra tamam diyerek ayarları kaydedin.

6. bu ses ayarlarını yaptıktan sonra Audio Test Chamber haritasını açarak ses ayarlarınızı kişiselleştirebilirsiniz.
Harita hakkında bir kaç önemli not:

Bu harita, tekrar eden oyun içi sesler çalar en iyi hoparlör yapılandırma ayarınızı belirlemenize yardımcı olur.
Düğmeye basarak / çekerek, seçilen sesi değiştirebilirsiniz.
Ses algılama becerilerinizi eğitmek için haritada dolaşın.
Zemin katta da bir bot ile ses testi yapabilirsiniz. Aktif ettikten sonra botu kontrol etmek için hareket tuşlarını kullanabilirsiniz. Sesin mesafesi orijinallerden farklı olabilir.

haritayı nasıl açabilirim?
– Yapımcıya abone olun.
– CS:GO’yu başlatın.
– “Workshop” haritasına basın.
– Haritayı buradan seçebilirsiniz.

Umarım bunlar sana yardımcı olur kolay gelsin hocam.

Yardımın için çok teşekkür ediyorum. Fakat verdiğin ses cfgsi bozuk. Dediklerini didik didik yaptım fakat oyuna girince sesler patladı çok kötü ses geldi. Cfgyi kaldırınca düzeldi.

7.1 kulaklığımda kullandığım Cfg'm hocam, rankımda lem bana göre güzel bir CFG tabii size uyum sağlayamayabilir düzeldiğine sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…