JBL T110 vs C100

Ben T110 kullanıyorum ve gayet memnunum C100 hiç kullanmadım, hangisi hoşunuza giderse onu tercih edebilirsiniz İyi günler

Basslar açıkçası iyi değil, bu fiyat bandındakilerin geneli öyle maalesef. Dediğim gibi aradaki fiyat farkı sizin için önemli değil ise T110'da alabilirsiniz.

Basslar açıkçası iyi değil, bu fiyat bandındakilerin geneli öyle maalesef. Dediğim gibi aradaki fiyat farkı sizin için önemli değil ise T110'da alabilirsiniz.

Peki son olarak hocam ben zaten öyle şeylere çok takılmam kulak tırmalamasın yeter ancak ben daha çok ses kasmam gereken şeyler yapacağım hangisini önerirsiniz.

Peki son olarak hocam ben zaten öyle şeylere çok takılmam kulak tırmalamasın yeter ancak ben daha çok ses kasmam gereken şeyler yapacağım hangisini önerirsiniz.
T110 bu konuda az farkla daha başarılı olacaktır diye tahmin ediyorum. Bass vs. donanım anlamında bir gömlek daha üstünde C100'ün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…