Mert Göktuğ Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 368 Çözümler 1 4 Ağustos 2024 #1 Bu 2 kulaklık arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Bütçeyi biraz daha artırabilirim daha fiyat performans bir kulaklık için.
Bu 2 kulaklık arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Bütçeyi biraz daha artırabilirim daha fiyat performans bir kulaklık için.
M memetkarakusw Femtopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #2 Hangisini aldınız? Performansı nasıldır?
Mert Göktuğ Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 368 Çözümler 1 19 Ağustos 2024 #3 memetkarakusw dedi: Hangisini aldınız? Performansı nasıldır? Genişletmek için tıkla... Hocam ben C100SI aldım Amazon'dan memnun etmedi iade edip bütçeyi bayağı bir artırıp KZ ZSN Pro X aldım.
memetkarakusw dedi: Hangisini aldınız? Performansı nasıldır? Genişletmek için tıkla... Hocam ben C100SI aldım Amazon'dan memnun etmedi iade edip bütçeyi bayağı bir artırıp KZ ZSN Pro X aldım.
M memetkarakusw Femtopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #4 Mert Göktuğ dedi: Hocam ben C100SI aldım Amazon'dan memnun etmedi iade edip bütçeyi bayağı bir artırıp KZ ZSN Pro X aldım. Genişletmek için tıkla... Oyun için mi almıştınız siz? Normal kullanım için nasıl olur?
Mert Göktuğ dedi: Hocam ben C100SI aldım Amazon'dan memnun etmedi iade edip bütçeyi bayağı bir artırıp KZ ZSN Pro X aldım. Genişletmek için tıkla... Oyun için mi almıştınız siz? Normal kullanım için nasıl olur?
Mert Göktuğ Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 368 Çözümler 1 19 Ağustos 2024 #5 memetkarakusw dedi: Oyun için mi almıştınız siz? Normal kullanım için nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Günlük kullanım için aldım gayet rahat kullanımı seside güzel.
memetkarakusw dedi: Oyun için mi almıştınız siz? Normal kullanım için nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Günlük kullanım için aldım gayet rahat kullanımı seside güzel.