JBL T205 vs Apple EarPods

Follrex

Hectopat
Daha fazla  
Silikonsuz kulaklığa ihtiyacım var bu ikisi arasında kaldım. Bunları daha önce kullanan varsa deneyimini paylaşırsa çok memnun olurum.
PC de oyun oynamak için kullanacağım basslar önemli değil. Sizce bu konuda hangisi daha iyidir? Veya başka bir model varsa bildiğiniz daha iyi paylaşın.
Kulağımın rahat olması için silikonsuz kulaklığa ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne tür oyunlar oynacaksınız? FPS oyunları oynayacaksınız silikonsuz kulaklık sıkıntı çıkarabilir bunu göz önünde bulundurun. Sorunuza gelecek olursak Earpods'u orijinal bulmak zor olabiliyor. Nereden alacaksınız?

İki kulaklığı da kullanmış biri olarak JBL T205 modelini öneririm. Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum, geçtiğimiz Prime indirimlerinde Tekrar satın aldım Amazondan. CS:GO, Rocket League tarzı oyunlar oynuyorum genelde ve ses kasma vs. konusunda memnunum. Müzik kalitesi de benim için yeterli. Kulaklık dışarıya ses vermiyor, sadece bilgisayar oynarken kullandığım için dışarıda ki ortamlarda sesi nasıldır yorum yapamayacağım fakat ev kullanımı için yeterli. Son olarak mikrofon kalitesi de diğer kulak içi kulaklıklar gibi, üst düzey bir beklentiniz olmasın mikrofondan. Discord ve oyun içi konuşmalar için yeterli.

Arkadaşın söylediği gibi orijinal Earpods bulmak sıkıntılı olabiliyor, Earpods almak isterseniz de aşağıya linki bırakayım. Amazon.com.tr satıcısından satın alırsanız orijinal ürün gelecektir.

Apple'ın kendi sitesinden alacağım

Çok teşekkür ederim bu cevap için ikisini de kullanmış birinden öğrenmek çok güzel bana Earpods çok kalitelidir demişlerdi ama siz ikisini de kullanıysanız tavsiyenize uyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…