3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 24 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar birisini alacağım arlarındaki farklar nedir? Amazon.com.tr JBL T500BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık – Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik JBL T500BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık – Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
Arkadaşlar birisini alacağım arlarındaki farklar nedir? Amazon.com.tr JBL T500BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık – Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik JBL T500BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık – Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Aralık 2020 #2 Oyun için alıyorsanız ikisini de almayın. Kablosuzlarda gecikme süresi çok fazla olur PUBG falan oynuyorsanız çıldırırsınız.
Oyun için alıyorsanız ikisini de almayın. Kablosuzlarda gecikme süresi çok fazla olur PUBG falan oynuyorsanız çıldırırsınız.
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 24 Aralık 2020 #3 Koalaya dedi: Oyun için alıyorsanız ikisini de almayın. Kablosuzlarda gecikme süresi çok fazla olur PUBG falan oynuyorsanız çıldırırsınız. Genişletmek için tıkla... Oyun değil.
Koalaya dedi: Oyun için alıyorsanız ikisini de almayın. Kablosuzlarda gecikme süresi çok fazla olur PUBG falan oynuyorsanız çıldırırsınız. Genişletmek için tıkla... Oyun değil.
Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Aralık 2020 #4 364485 dedi: Oyun değil. Genişletmek için tıkla... Oyun Kulaklığı kategorisine açmışsınız, o yüzden oyun için alıyorsunuz sandım. Bu bütçelerde Anker Q10 öneririm. Markayı duymamış olabilirsiniz ama gayet kaliteli bir ürün. Kendim de aktif olarak kullanıyorum ve öneririm.
364485 dedi: Oyun değil. Genişletmek için tıkla... Oyun Kulaklığı kategorisine açmışsınız, o yüzden oyun için alıyorsunuz sandım. Bu bütçelerde Anker Q10 öneririm. Markayı duymamış olabilirsiniz ama gayet kaliteli bir ürün. Kendim de aktif olarak kullanıyorum ve öneririm.