efe.dogan7 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 255 Yer Tuzla/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #1 JBL T500 Kulak Üstü Mikrofonlu Kulaklık Siyah Fiyatı ve Özellikleri JBL T500 Kulak Üstü Mikrofonlu Kulaklık Siyah özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Arkadaşlar oyun için kulaklık alacaktım ama bütçe yetmeyince müzik-film için alacağım. Nasıldır? Alternatifi var mı?
JBL T500 Kulak Üstü Mikrofonlu Kulaklık Siyah Fiyatı ve Özellikleri JBL T500 Kulak Üstü Mikrofonlu Kulaklık Siyah özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Arkadaşlar oyun için kulaklık alacaktım ama bütçe yetmeyince müzik-film için alacağım. Nasıldır? Alternatifi var mı?
MacOS Bükücü Hectopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 345 Makaleler 2 Çözümler 1 27 Ağustos 2022 #2 T500BT modeli var bende kulaklık pedleri çok küçük geliyor benim kulağıma.
FurkanVI Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 186 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 Ekran Kartı Intel I3 10100F 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #3 efe.dogan7 dedi: JBL T500 Kulak Üstü Mikrofonlu Kulaklık Siyah Fiyatı ve Özellikleri JBL T500 Kulak Üstü Mikrofonlu Kulaklık Siyah özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Arkadaşlar oyun için kulaklık alacaktım ama bütçe yetmeyince müzik-film için alacağım. Nasıldır? Alternatifi var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum şu an hâlâ aktif bir şekilde kafa yapın nasıl?
efe.dogan7 dedi: JBL T500 Kulak Üstü Mikrofonlu Kulaklık Siyah Fiyatı ve Özellikleri JBL T500 Kulak Üstü Mikrofonlu Kulaklık Siyah özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Arkadaşlar oyun için kulaklık alacaktım ama bütçe yetmeyince müzik-film için alacağım. Nasıldır? Alternatifi var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum şu an hâlâ aktif bir şekilde kafa yapın nasıl?
T Tolga1814 Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #4 efe.dogan7 dedi: JBL T500 Kulak Üstü Mikrofonlu Kulaklık Siyah Fiyatı ve Özellikleri JBL T500 Kulak Üstü Mikrofonlu Kulaklık Siyah özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Arkadaşlar oyun için kulaklık alacaktım ama bütçe yetmeyince müzik-film için alacağım. Nasıldır? Alternatifi var mı? Genişletmek için tıkla... Alınır ayrıca bunu oyunlar içinde kullanabilirsiniz bence.
efe.dogan7 dedi: JBL T500 Kulak Üstü Mikrofonlu Kulaklık Siyah Fiyatı ve Özellikleri JBL T500 Kulak Üstü Mikrofonlu Kulaklık Siyah özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Arkadaşlar oyun için kulaklık alacaktım ama bütçe yetmeyince müzik-film için alacağım. Nasıldır? Alternatifi var mı? Genişletmek için tıkla... Alınır ayrıca bunu oyunlar içinde kullanabilirsiniz bence.
efe.dogan7 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 255 Yer Tuzla/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #5 Hocam yaşınız kaç ve kafa boyunuz MacOS Bükücü dedi: T500BT modeli var bende kulaklık pedleri çok küçük geliyor benim kulağıma. Genişletmek için tıkla... hocam yaşınız ne ve kafa oyunuz nasıl? FurkanVI dedi: Ben kullanıyorum şu an hâlâ aktif bir şekilde kafa yapın nasıl? Genişletmek için tıkla... Nasıl deken? Boyu mu şekli mi?
Hocam yaşınız kaç ve kafa boyunuz MacOS Bükücü dedi: T500BT modeli var bende kulaklık pedleri çok küçük geliyor benim kulağıma. Genişletmek için tıkla... hocam yaşınız ne ve kafa oyunuz nasıl? FurkanVI dedi: Ben kullanıyorum şu an hâlâ aktif bir şekilde kafa yapın nasıl? Genişletmek için tıkla... Nasıl deken? Boyu mu şekli mi?
FurkanVI Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 186 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 Ekran Kartı Intel I3 10100F 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #6 efe.dogan7 dedi: Hocam yaşınız kaç ve kafa boyunuz hocam yaşınız ne ve kafa oyunuz nasıl? Nasıl deken? Boyu mu şekli mi? Genişletmek için tıkla... Uzun ve geniş bir kafanız mı var?
efe.dogan7 dedi: Hocam yaşınız kaç ve kafa boyunuz hocam yaşınız ne ve kafa oyunuz nasıl? Nasıl deken? Boyu mu şekli mi? Genişletmek için tıkla... Uzun ve geniş bir kafanız mı var?
Cranialis Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #7 Kulaklık pedleri küçük olduğu için uzun kullanımda kulağı acıtıyor önermem.
Ghost2fast Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 294 27 Ağustos 2022 #8 Kardeşimde var çok bir şey bekleme ideal kulaklık eğer daha önce büyük bir kulaklık kullandiysan küçük gelebilir ama alışırsın.
Kardeşimde var çok bir şey bekleme ideal kulaklık eğer daha önce büyük bir kulaklık kullandiysan küçük gelebilir ama alışırsın.
5 558760 Centipat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 471 Çözümler 3 27 Ağustos 2022 #9 Ortalama bir kulaklık. Sadece kulaklık pedleri biraz küçük. Ama alınabilir.
efe.dogan7 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 255 Yer Tuzla/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #10 FurkanVI dedi: Uzun ve geniş bir kafanız mı var? Genişletmek için tıkla... üstü büyük ve biraz uzun. 13 yaşındayım fakat normal 13'lere göre bi tık büyüğüm.
FurkanVI dedi: Uzun ve geniş bir kafanız mı var? Genişletmek için tıkla... üstü büyük ve biraz uzun. 13 yaşındayım fakat normal 13'lere göre bi tık büyüğüm.