Bars99 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ekim 2021 #21 joji dedi: Peki sizce spor veya koşu yaparken sorun yaratır mı? Düşme gibi. Genişletmek için tıkla... Hayır, aşırı zorlamazsanız kulakta çok sağlam duruyor. Batina dedi: Kulak içinin de kulak üstünün de iyi ve kötü olanları mevcut. Kulak içi uygun fiyatlı kulaklıklar da bulmak mümkün. Bass olarak da gayet iyi durumdalar. Özellikle ses yalıtımı iyi olanlarda daha fazlalaşıyor. Genişletmek için tıkla... Zaten 1000 lira altı dedim. Veya Edifier NB2 Pro da iyi bayağı. 600 altı diyeyim.
joji dedi: Peki sizce spor veya koşu yaparken sorun yaratır mı? Düşme gibi. Genişletmek için tıkla... Hayır, aşırı zorlamazsanız kulakta çok sağlam duruyor. Batina dedi: Kulak içinin de kulak üstünün de iyi ve kötü olanları mevcut. Kulak içi uygun fiyatlı kulaklıklar da bulmak mümkün. Bass olarak da gayet iyi durumdalar. Özellikle ses yalıtımı iyi olanlarda daha fazlalaşıyor. Genişletmek için tıkla... Zaten 1000 lira altı dedim. Veya Edifier NB2 Pro da iyi bayağı. 600 altı diyeyim.
joji Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 755 Çözümler 4 Yer Castlevania Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #22 @Batina @Bars99 Xiaomi QCY T11 Bluetooth Kablosuz Kulaklık - Siyah, Standart : Amazon.com.tr: Moda Bu kulaklık nasıldır sizce?
@Batina @Bars99 Xiaomi QCY T11 Bluetooth Kablosuz Kulaklık - Siyah, Standart : Amazon.com.tr: Moda Bu kulaklık nasıldır sizce?
Bars99 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ekim 2021 #23 QCY T11 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe QCY T11 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Buradan bakın, en uygun fiyatı buluyor. O fiyata Edifier X3 veya TaoTronics 53 öneririm.
QCY T11 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe QCY T11 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Buradan bakın, en uygun fiyatı buluyor. O fiyata Edifier X3 veya TaoTronics 53 öneririm.
Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.026 Çözümler 9 12 Ekim 2021 #24 Bars99 dedi: Hayır, aşırı zorlamazsanız kulakta çok sağlam duruyor. Zaten 1000 lira altı dedim. Veya Edifier NB2 Pro da iyi bayağı. 600 altı diyeyim. Genişletmek için tıkla... Ben de fiyat biçmeden zaten yanıt vermiştim. Bana göre iyisi var kötüsü var. Genelleme yapmak yanlış olur. joji dedi: @Batina @Bars99 Xiaomi QCY T11 Bluetooth Kablosuz Kulaklık - Siyah, Standart : Amazon.com.tr: Moda Bu kulaklık nasıldır sizce? Genişletmek için tıkla... Fikrim yok ama sporda kullanacaksan şu daha iyi tutan aparatlarıyla birlikte mi geliyor bakarsan daha iyi olur. Şu youtube kanalındaki incelemelere bakabilirsin. https://www.youtube.com/channel/UCdNF8Mh7F69h595BpVMPFOA
Bars99 dedi: Hayır, aşırı zorlamazsanız kulakta çok sağlam duruyor. Zaten 1000 lira altı dedim. Veya Edifier NB2 Pro da iyi bayağı. 600 altı diyeyim. Genişletmek için tıkla... Ben de fiyat biçmeden zaten yanıt vermiştim. Bana göre iyisi var kötüsü var. Genelleme yapmak yanlış olur. joji dedi: @Batina @Bars99 Xiaomi QCY T11 Bluetooth Kablosuz Kulaklık - Siyah, Standart : Amazon.com.tr: Moda Bu kulaklık nasıldır sizce? Genişletmek için tıkla... Fikrim yok ama sporda kullanacaksan şu daha iyi tutan aparatlarıyla birlikte mi geliyor bakarsan daha iyi olur. Şu youtube kanalındaki incelemelere bakabilirsin. https://www.youtube.com/channel/UCdNF8Mh7F69h595BpVMPFOA