Yasin Temel Centipat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 586 Çözümler 3 13 Ekim 2019 #1 Sizce JBL T500 BT alınır mı? Sınıf arkadaşım kullanıyordu gördüm test ettim ve beğendim. Almak istediğim link : T500BT Kablosuz Kulaküstü Kulaklık Mavi JB.JBLT500BTBLU JBL | Trendyol Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2019
Sizce JBL T500 BT alınır mı? Sınıf arkadaşım kullanıyordu gördüm test ettim ve beğendim. Almak istediğim link : T500BT Kablosuz Kulaküstü Kulaklık Mavi JB.JBLT500BTBLU JBL | Trendyol
Weks Centipat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2019 #2 Bildiğim kadarıyla JBL'de cızırtı sorunu var. Cızırtı sorununu göz önüne alarak düşün. Ben takıntılı olduğum için başka kulaklık aldım.
Bildiğim kadarıyla JBL'de cızırtı sorunu var. Cızırtı sorununu göz önüne alarak düşün. Ben takıntılı olduğum için başka kulaklık aldım.
Yasin Temel Centipat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 586 Çözümler 3 13 Ekim 2019 #3 Weks dedi: Bildiğim kadarıyla JBL'de cızırtı sorunu var. Cızırtı sorununu göz önüne alarak düşün. Ben takıntılı olduğum için başka kulaklık aldım. Genişletmek için tıkla... T500BT 'de cızırtı yok.
Weks dedi: Bildiğim kadarıyla JBL'de cızırtı sorunu var. Cızırtı sorununu göz önüne alarak düşün. Ben takıntılı olduğum için başka kulaklık aldım. Genişletmek için tıkla... T500BT 'de cızırtı yok.
Weks Centipat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2019 #4 Yasin Temel dedi: T500BT 'de cızırtı yok. Genişletmek için tıkla... Yok mu? Ben gidip denedim. Beni rahatsız eden bir cızırtı vardı gayet. Gidip denediğimde beni rahatsız etmese zaten JBL alırdım.
Yasin Temel dedi: T500BT 'de cızırtı yok. Genişletmek için tıkla... Yok mu? Ben gidip denedim. Beni rahatsız eden bir cızırtı vardı gayet. Gidip denediğimde beni rahatsız etmese zaten JBL alırdım.
Yasin Temel Centipat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 586 Çözümler 3 13 Ekim 2019 #5 Weks dedi: Yok mu? Ben gidip denedim. Beni rahatsız eden bir cızırtı vardı gayet. Gidip denediğimde beni rahatsız etmese zaten JBL alırdım. Genişletmek için tıkla... Bende sınıf arkadaşımdan Ciao Adios adlı şarkıda denedim ve gerçekten cok guzeldi sesi. Ve cızırtı da yoktu gerçekten.
Weks dedi: Yok mu? Ben gidip denedim. Beni rahatsız eden bir cızırtı vardı gayet. Gidip denediğimde beni rahatsız etmese zaten JBL alırdım. Genişletmek için tıkla... Bende sınıf arkadaşımdan Ciao Adios adlı şarkıda denedim ve gerçekten cok guzeldi sesi. Ve cızırtı da yoktu gerçekten.
Weks Centipat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2019 #6 Yasin Temel dedi: Bende sınıf arkadaşımdan Ciao Adios adlı şarkıda denedim ve gerçekten cok guzeldi sesi. Ve cızırtı da yoktu gerçekten. Genişletmek için tıkla... Onu beğendiyseniz ve cızırtı yoktu diyorsanız alın. Cidden hoş duran ve güzel bir kulaklık.
Yasin Temel dedi: Bende sınıf arkadaşımdan Ciao Adios adlı şarkıda denedim ve gerçekten cok guzeldi sesi. Ve cızırtı da yoktu gerçekten. Genişletmek için tıkla... Onu beğendiyseniz ve cızırtı yoktu diyorsanız alın. Cidden hoş duran ve güzel bir kulaklık.
Yasin Temel Centipat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 586 Çözümler 3 14 Ekim 2019 #7 Weks dedi: Onu beğendiyseniz ve cızırtı yoktu diyorsanız alın. Cidden hoş duran ve güzel bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... Şu sıralar herkes de görmeye başladım Her bindiğim toplu taşıma aracında birinde görüyorum
Weks dedi: Onu beğendiyseniz ve cızırtı yoktu diyorsanız alın. Cidden hoş duran ve güzel bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... Şu sıralar herkes de görmeye başladım Her bindiğim toplu taşıma aracında birinde görüyorum
Weks Centipat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2019 #8 Yasin Temel dedi: Şu sıralar herkes de görmeye başladım Her bindiğim toplu taşıma aracında birinde görüyorum Genişletmek için tıkla... Aynısı benim içinde geçerli İndirime falan mı girdi diye düşünüyordum
Yasin Temel dedi: Şu sıralar herkes de görmeye başladım Her bindiğim toplu taşıma aracında birinde görüyorum Genişletmek için tıkla... Aynısı benim içinde geçerli İndirime falan mı girdi diye düşünüyordum