MacOS Bükücü Hectopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 345 Makaleler 2 Çözümler 1 2 Ekim 2021 #1 T500BT'nin pedleri kendime küçük geldiğinden, takabileceğim büyük ped arıyorum. Bilen varsa linkini atabilir mi Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2021
T500BT'nin pedleri kendime küçük geldiğinden, takabileceğim büyük ped arıyorum. Bilen varsa linkini atabilir mi
DepresifLahmacun Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz, güçsüz 7 Ekim 2021 #2 MacOS Bükücü dedi: T500BT'nin pedleri kendime küçük geldiğinden, takabileceğim büyük ped arıyorum. Bilen varsa linkini atabilir mi Genişletmek için tıkla... Ben de soyulduğunda değiştirmek için bakıyordum ama kaliteli ped bulmam çok zor sanırım, siz bir şey bulabildiniz mi?
MacOS Bükücü dedi: T500BT'nin pedleri kendime küçük geldiğinden, takabileceğim büyük ped arıyorum. Bilen varsa linkini atabilir mi Genişletmek için tıkla... Ben de soyulduğunda değiştirmek için bakıyordum ama kaliteli ped bulmam çok zor sanırım, siz bir şey bulabildiniz mi?