JBL T500BT kulaklığın sürekli bağlantısı kopuyor

umutluyum

Kilopat
Daha fazla  
Ne telefonumda ne de laptopumda problem olmamasına rağmen masaüstü bilgisayarıma bağladığımda 10 saniye bile bir şey dinlemiyor olduğumda hemen bağlantı kopuyor bilgisayardan, ama kulaklık açık kalıyor. Bağlantı kopmaması için arkada %2 ses seviyesinde film açıyorum anca öyle bağlantı kopmadan kullanabiliyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elektronikçiye gidip lehim yaptırabilirsin temassızlık olabilir.

Temazsızlık vardır büyük ihtimal geçende başıma gelmişti.

Eğer yanlış anlamadıysam o sorun aslında bağlantı kopmasından dolayı değil. Kulaklık bağlı ama ancak bilgisayardan açtığınız filmde sessiz bir sahne varsa o kısımda kulaklığın sürücülerine otomatikman elektrik gitmiyor ve sessizlik oluyor. Sesli bir sahneye geçince sürücüler çalışıyor ve normal bir şekilde çalışıyor. Bu sorunu zaten genellikle film / dizi izlerken yaşıyorsunuzdur. Müzik dinlerken sessiz bir an olmayacağı için bir sorun olmaz. Ben de bu sorunu kablosuz hoparlörde yaşıyorum. Dediğiniz gibi ben de farklı bir sekmeden çok kısık seste sürekli ses çıkaran bir şey açıyorum (örneğin 5 saatlik hafif yağmur sesi) bu sayede problemi ortadan kaldırıyorum. Kesin çözümü var mı bilmiyorum ancak bu pilden tasarruf etmek için üreticinin yapmış olduğu bir şey özellik gibi düşünüyorum.

Elektronikçiye gidip lehim yaptırabilirsin temassızlık olabilir.

Kulaklıkta problem olsa telefon ya da laptopta yaşamaz mıydım?

Temazsızlık vardır büyük ihtimal geçende başıma gelmişti.

Fakat telefon ya da laptopta bir problem yok hiç.

Anlayamadığım kısım laptopumda hiçbir problemsiz şekilde kullanabiliyorum hatta hiçbir şey açık değilken bile bağlı kalıyor. Ama masaüstünde 10 saniye bırakınca hemen bağlantı kopuyor.

Yok hocam temassızlık gibi bir sorun değil bu. Az önceki mesajımda belirttiğim gibi bir şey söz konusu. Siz dediğim gibi başka sekmeden bu videoyu açın. Sesini çok kısık duruma alın. Sonra açın filminizi veya dizinizi keyfinize bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anlayamadığım kısım laptopumda hiçbir problemsiz şekilde kullanabiliyorum hatta hiçbir şey açık değilken bile bağlı kalıyor. Ama masaüstünde 10 saniye bırakınca hemen bağlantı kopuyor.

Hocam bu bilgisayarında bir ayarından kaynaklanıyor olabilir kulaklığın da.
Mesela ben kablosuz hoparlörümü Mac bilgisayarıma bağladığım zaman yaşıyorum.
Ancak aynı Mac bilgisayara kablosuz kulaklığımı bağladığım zaman bu sorunu yaşamıyorum.

Galiba tek çözüm bu gerçekten.

Aynen bir ayar mı acaba diyorum da bu konuyla ilgili bir ayar araştır araştırdım bulamadım.

Vallahi ben pek araştırma yapmadım açıkçası. Sorun zaten sessiz olan yerlerde olduğundan dolayı arka planda başka bir sürekli ses açarak sorunu çözdüm.

Vallahi ben pek araştırma yapmadım açıkçası. Sorun zaten sessiz olan yerlerde olduğundan dolayı arka planda başka bir sürekli ses açarak sorunu çözdüm.

Tamamdır çok sağ olun bir çözümünü bulana kadar böyle devam edeceğim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…