BGamingTR Centipat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 2 17 Ekim 2019 #1 Başlıkta da yazdığı gibi JBL Tune 460BT aldım. CS:GO'ya girdiğimde stereo bölümü tamamen kesiliyor, bu sorunun bir çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2019
Başlıkta da yazdığı gibi JBL Tune 460BT aldım. CS:GO'ya girdiğimde stereo bölümü tamamen kesiliyor, bu sorunun bir çözümü var mı?
MarcusKane Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 1.334 Çözümler 8 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Strix X570-F | R7 5800X | 32GB 3200 Ram | RTX 3070ti Suprim X Cinsiyet Erkek Meslek Endüstriyel Tasarım 17 Ekim 2019 #2 Ses ayarlarında ses çıkış aygıtı olarak seçilmemiş olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS BGamingTR Centipat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 2 18 Ekim 2019 #3 MarcusKane dedi: Ses ayarlarında ses çıkış aygıtı olarak seçilmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim fakat sadece CS:GO'nun sesi değil bütün sesler gelmiyor BGamingTR dedi: Kontrol ettim fakat sadece CS:GO'nun sesi değil bütün sesler gelmiyor Genişletmek için tıkla... Eğer CS:GO yu başka cihaza bağlarsam hala kulaklıktan ses gelmiyor ama seçtiğim aygıttan csgo nun sesi geliyor Tuhaf bir durum Son düzenleme: 19 Ekim 2019 Artı 0 Eksi
MarcusKane dedi: Ses ayarlarında ses çıkış aygıtı olarak seçilmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim fakat sadece CS:GO'nun sesi değil bütün sesler gelmiyor BGamingTR dedi: Kontrol ettim fakat sadece CS:GO'nun sesi değil bütün sesler gelmiyor Genişletmek için tıkla... Eğer CS:GO yu başka cihaza bağlarsam hala kulaklıktan ses gelmiyor ama seçtiğim aygıttan csgo nun sesi geliyor Tuhaf bir durum