Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamunaleyküm, 1 kere kullanılmış 1 sene garantilisini 700 TL'ye buldum sizce böyle almak mantıklı mı? Ürün güncel değil ama bilemedim fikirlerinizi istiyorum.
En ucuz QCY H2 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! QCY H2 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Havit H630BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit H630BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 533,75 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Philips TAH1205BK Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips TAH1205BK Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 786,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
JLab aktif kullanıyorum çok memnunum. Hafif dip ses sorunu mevcut fakat rahatsız edici seviyede değil.
Havit'i öneren birkaç yakın arkadaşım vardı fakat çok bilgim yok onunla alakalı.
Philips zaten bu fiyat bandındaki en iyilerden birisi.
JLab Studio Pro zamlanmasaydı önerebilirdim onu ama depozito ile beraber 1300 liraya çıkmış.