JBL tune 510BT kulaklık Bluetooth tarafından algılanmıyor

Herxl

Centipat
Daha fazla  
Oppo Reno 5 Lite marka telefonum var, daha yeni JBL tune 510BT satın aldım fakat telefonumun Bluetooth'unda JBL'i göremiyorum.

Şarjı var mı, cihaz açık mı, cihazın başka bir aygıta bağlanmadığına emin misin?, ve cihazı nasıl açtın

Şarjı var mı, cihaz açık mı, cihazın başka bir aygıta bağlanmadığına emin misin? Ve cihazı nasıl açtın.

Yarım saat doldurmuştum şarjını bir de tam doluyken deneyeceğim. Cihaz 1 tane aygıta bağlıydı ama onu da çıkarttım kendi cihazıma takmak için. Cihazı da açma düğmesine basılı tutarak açtım beyaz ışın yanıp sönüyordu.

Pille alakası yok. Diğer aygıtların Bluetooth'unu kapat. Işığı yanıp sönüyorsa eşleşme modundadır görünür zaten. Açtıktan sonra Işık söndüyse başka bir şeye bağlıdır öyle olduysa bir kere daha bas çift cihazı açar öyle görürsün

Oldu teşekkür ederim.

Rica ederim bir cihaza bağlıyken 1 kere basarsan da eşleşmeye girer 2. Cihaza baslayabilirsin medya çalarken diğerinden açınca 2 saniye sonra ona geçiyor otomatik. İyi Akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…