JBL Tune 510T vs. Havit 630BT vs. QCY H2 Pro

jhonnydepp

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba değerli Technopat Sosyal üyeleri, iyi akşamlar dilemekle beraber size danışmak istediğim bir konu mevcut durumda. 2024 Türkiye'sinde bir lise öğrencisiyim ve saat 21.30 sularında kulaklık ihtiyacı duyduğumu fark ettim. Sıradan bir öğrenci olarak aylık 2500 (iki bin beş yüz) Türk lirası gelirim bulunmakta. Kulak üstü kulaklık dışı kulaklıklar tercihim dışıdır, belirtmem hepimiz için iyi olabilir. JBL adlı markanın Tune 510BT model ismine sahip kulak üstü kulaklığı çok beğenmiş bulundum fakat 1500 (bin beş yüz) Türk lirası bandında olması beni biraz şüpheye düşürdü, çünkü şahsımı bekleyen başka harcamalarımda bulunmakta ve yaklaşık 1 ay boyunca 500 (beş yüz) Türk lirası ile hayatımı idame ettirmem gerekebilir. Yapabilir miyim? Evet yapabilirim fakat gerçekten gerek var mı bu konuda şüpheliyim. Diğer yandan Havit markasının 630BT modeli ve QCY markasının H2 Pro modelleri de seçeneklerim arasında. Bu ürünler yaklaşık 700 (yedi yüz) Türk lirası bandında fakat kalite konusunda şüphelerim var. Sizce ne yapmalıyım? Değerli fikirleriniz benim için çok değerli, şimdiden çok teşekkür ederim. (Umarım TDK kurallarına aykırı yaptığım başka bir yanlışım yoktur değerli moderasyon ekibi. ☺️)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı