M mcengiz241 Femtopat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, JBL Tune 520BT modelinde bir video modu varmış ve gecikme süresini azaltıyormuş. Bu mod nasıl açılır?
Merhaba arkadaşlar, JBL Tune 520BT modelinde bir video modu varmış ve gecikme süresini azaltıyormuş. Bu mod nasıl açılır?
MUHSİN YUSUF Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 186 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #2 Uygulaması var kulaklığın oradan ayarlanabiliyor.
M mcengiz241 Femtopat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #3 MUHSİN YUSUF dedi: Uygulaması var kulaklığın oradan ayarlanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan yapılıyor mu peki?
MUHSİN YUSUF dedi: Uygulaması var kulaklığın oradan ayarlanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan yapılıyor mu peki?
MUHSİN YUSUF Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 186 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #4 Zaten telefondan ayar yapılınca her yerde o ayarla kullanılıyor.
M mcengiz241 Femtopat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #5 MUHSİN YUSUF dedi: Zaten telefondan ayar yapılınca her yerde o ayarla kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabın için.
MUHSİN YUSUF dedi: Zaten telefondan ayar yapılınca her yerde o ayarla kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabın için.
MedreAyy Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #6 MUHSİN YUSUF dedi: Zaten telefondan ayar yapılınca her yerde o ayarla kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... hocam video moduna alınca şarj daha hızlı mı gidiyor?
MUHSİN YUSUF dedi: Zaten telefondan ayar yapılınca her yerde o ayarla kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... hocam video moduna alınca şarj daha hızlı mı gidiyor?
MUHSİN YUSUF Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 186 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #7 MedreAyy dedi: Hocam video moduna alınca şarj daha hızlı mı gidiyor? Genişletmek için tıkla... Bilmem hiç dikkat etmedim zaten şarjı çok uzun gidiyor çok etkileyeceğini sanmıyorum.
MedreAyy dedi: Hocam video moduna alınca şarj daha hızlı mı gidiyor? Genişletmek için tıkla... Bilmem hiç dikkat etmedim zaten şarjı çok uzun gidiyor çok etkileyeceğini sanmıyorum.