Ruzsan Centipat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar bana yılbaşı için JBL Tune 560 gelmiş. Ben de Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. Bu kulaklık ile Valorant'ta iyi ses kasabilir miyim?
Arkadaşlar bana yılbaşı için JBL Tune 560 gelmiş. Ben de Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. Bu kulaklık ile Valorant'ta iyi ses kasabilir miyim?
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 29 Kasım 2021 #2 Ruzsan dedi: Arkadaşlar bana yılbaşı için JBL Tune 560 gelmiş. Ben de Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. Bu kulaklık ile Valorant'ta iyi ses kasabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bluetooth ise gecikme olacağı için hayır.
Ruzsan dedi: Arkadaşlar bana yılbaşı için JBL Tune 560 gelmiş. Ben de Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. Bu kulaklık ile Valorant'ta iyi ses kasabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bluetooth ise gecikme olacağı için hayır.
Ruzsan Centipat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #3 Peki önerebileceğin bir kulaklık var mı? 474374 dedi: Bluetooth ise gecikme olacağı için hayır. Genişletmek için tıkla... Gecikmeden başka bir eksisi var mıdır gecikme oyunumu ne kadar etkiler Son düzenleme: 29 Kasım 2021
Peki önerebileceğin bir kulaklık var mı? 474374 dedi: Bluetooth ise gecikme olacağı için hayır. Genişletmek için tıkla... Gecikmeden başka bir eksisi var mıdır gecikme oyunumu ne kadar etkiler