JBL Tune 560BT cızırtı yapıyor

bratislavaa

Hectopat
Arkadaşlar JBL Tune 560BT aldım. Dün kargo geldi. Kulaklığın sağ tarafında hafif bir cızırtı problemi var. Tam cızırtı bile denmez açıkçası ama rahatsız edici biraz. Güncelleme olayı falan varmış. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki adımları uygulayın, sorun düzelmezse iade/değişim talebi oluşturun.

Hocam teşekkürler ama bu model çıkmıyor maalesef. Başka bir program vs var mı?

Hocam merhaba. Sorunu çözebildiniz mi?

Hocam merhaba. Şu anlık hayır, çözemedim.

Merhaba. Eğer sorunu çözdüyseniz nasıl çözdüğünüzü söyler misiniz? Aynı sorun bende de var bugün geldi kulaklık.

Merhaba. Eğer sorunu çözdüyseniz nasıl çözdüğünüzü söyler misiniz? Aynı sorun bende de var bugün geldi kulaklık.

Hocam biraz denedim uğraştım olmadı. Sanırım kronik. Aldığım yere iadesini yaptım. Ve şu an 20 liralık kulaklığımla daha mutluyum

Hocam şimdi hands Free denen bir illet var onu kapatınca sorunsuz çalışıyor ama bu sefer de mikrofon özelliği de kapanıyor onu nasıl kullanacağım onu çözemedim.

Anladım hocam ben biraz uğraşıp iade etmiştim. Şimdi şu 20-30 liralıklar ile takılıyorum gayet de memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…