JBL Tune 560BT robotik ses veriyor

Kbaish

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Bugün aldığım JBL Tune 560BT kablosuz kulaklık ile Discord'a giriyorum. Ama ses robotik gidiyor ve arkadaşlarımın ne dediğini anlamıyorum ama herhangi bir şarkı dinleme esnasında ya da video izleme konusunda ses gayet iyi. Cevaplarınızı bekliyorum.

Aynısı bende de olmuştu youtube da çözümü var .Freehand modu ses ayarlarında etkisiz hale getirmelisin,dediğim gibi youtube'a:discord bluetooth kulaklık ses sorunu yazarak çözümü bulabilirsiniz.

Aynısı bende de olmuştu YouTube'da çözümü var. Freehand modu ses ayarlarında etkisiz hale getirmelisin, dediğim gibi YouTube'a: Discord Bluetooth kulaklık ses sorunu yazarak çözümü bulabilirsiniz.

Tabii deneyeceğim.
Aynısı bende de olmuştu YouTube'da çözümü var. Freehand modu ses ayarlarında etkisiz hale getirmelisin, dediğim gibi YouTube'a: Discord Bluetooth kulaklık ses sorunu yazarak çözümü bulabilirsiniz.

Denedim arkadaşlarımın sesleri gayet iyi ama benim sesim yok bu sefer de. Başka bir şekilde çözümü var mı?

Aynı sorunu yaşıyorum, çözümü oldu mu acaba yardımcı olur musunuz?
Cihaz değişimi mi yapmam gerek?
Cihaz sesli konuşmaya girdiği zaman kendini konuşma moduna alıyor. Windows 11 üzerinde aygıt yöneticisinden handsfree devre dışı bırakabilirsiniz. Fakat bunu yaptıktan sonra kulaklığınızın mikrofonu çalışmayacaktır. Zaten mikrofon aktif olunca kulaklık bu moda giriyor. Çoğu Bluetooth kulaklıkta bu özellik var sanırsam.

Cihaz sesli konuşmaya girdiği zaman kendini konuşma moduna alıyor. Windows 11 üzerinde aygıt yöneticisinden handsfree devre dışı bırakabilirsiniz. Fakat bunu yaptıktan sonra kulaklığınızın mikrofonu çalışmayacaktır. Zaten mikrofon aktif olunca kulaklık bu moda giriyor. Çoğu Bluetooth kulaklıkta bu özellik var sanırsam.

Yani kulaklık ile mikrofon işlevleri aynı anda kullanılamıyor mu? Doğru mu anladım acaba

Yani kulaklık ile mikrofon işlevleri aynı anda kullanılamıyor mu? Doğru mu anladım acaba
Evet mikrofonu aktif ettiğiniz zaman konuşma modu gibi bir moda geçiyor ve sesi değiştiriyor. Çözümü yok durumun tek alternatif yol mikrofonu devre dışı bırakmak. Bu tarz kulaklıkların genelinde böyle bir durum var. Elimdeki Jabra Elite 25H aynı şekilde yapıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı