JBL Tune 720BT alınır mı?

Crysusİmposter

Centipat
Makaleler
1
Selamunaleyküm arkadaşlar, JBL Tune 720BT almayı düşünüyorum. Bunun yerine önerebileceğiniz bir kulaklık var mı? Veya bu kulaklık hakkında ne düşünüyorsunuz? Hem oyun hem de yolculukta kullanmayı düşünüyorum.

720 BT şahsen çok abartı ve gereksiz. 520BT kullanan biri olarak pedleri olsun kalitesi olsun en iyi seri diyebilirim. Kullanıyorum sporda toplu taşımada ANC özelliği ve dışarıya karşı ses izolesi mükemmel.

720 BT şahsen çok abartı ve gereksiz. 520BT kullanan biri olarak pedleri olsun kalitesi olsun en iyi seri diyebilirim. Kullanıyorum sporda toplu taşımada ANC özelliği ve dışarıya karşı ses izolesi mükemmel.
Hocam şu an QCY H3 kullanıyorum. Yeni kulaklık almak istiyorum sizin JBL serisinden başka bir öneriniz var mı?

Ben yeni kiz arkadasima aldım uzun uzun arastirdiktan sonra. Live 670NC en guzeli bence. Malzeme kalitesi Tune modellere gore cok daha hoş. Biraz daha kucuk bir pede sahip ama denemeniz lazim.
Rahatsız değil mi hocam onlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…