JBL Tune 720BT GYM'de kullanılır mı?

Knkm Q30 mukemmel duruyor bana kulak cevreleyen kulakliklar yani senin dediğin gibi içine alan kulakliklar gymde terletebilir dediler eger sen deneyimlediysen ve terletmez diyorsan alacağım ama aldıktan sonra terleme sorunu yasamak istemiyorum bosuna beni ugrastirmis olursun.

Hocam genel olarak zaten kulak üstü kulaklıklar gymdeyken terleyince yapış yapış olur kendimden biliyorum, yani bunun kulağı tam kaplamasıyla ilgisi yok kulak üstü tüm kulaklıklarda böyle bu, ben şahsen şu an AirPods Pro 2.nesil kullanıyorum sporda bir sıkıntı olmuyor terleyince yapış yapışta olmuyor, size önerim aktif olarak gymde kullanacaksanız kulak içi kulaklık alın, bütçeniz 2K civari galiba JBL 660nc yi almayı düşünüyordum dediğinize göre, şu modellere bakabilirsiniz;

Son düzenleme:
Hocam kulak içinden yana kullanırdım ben tercihimi.
Kulak içi var zaten ama sıkıldım ondan

Hocam genel olarak zaten kulak üstü kulaklıklar gymdeyken terleyince yapış yapış olur kendimden biliyorum, yani bunun kulağı tam kaplamasıyla ilgisi yok kulak üstü tüm kulaklıklarda böyle bu, ben şahsen şu an AirPods Pro 2.nesil kullanıyorum sporda bir sıkıntı olmuyor terleyince yapış yapışta olmuyor, size önerim aktif olarak gymde kullanacaksanız kulak içi kulaklık alın, bütçeniz 2K civari galiba JBL 660nc yi almayı düşünüyordum dediğinize göre, şu modellere bakabilirsiniz;

Sağolasın reisim de benim kulak içi kulaklığım var zaten ama + dan bi kulak üstü almak istiyordum neyse ya ben en iyisi q30 yada q35 alim sen diyince düşündüm de mantıklı olur hem zaten kulak içi kulaklığım var onla devam ederim gym e büyük ihtimalle pc de fln da kulak üstü kullanirim. Reisim fazla ugrastirdim seni kusura bakma tekrardan teşekkür ederim herkese yardimlarinizdan dolayı seviliyorsunuz

Kulak içi var zaten ama sıkıldım ondan.

Sağ olasın reisim de benim kulak içi kulaklığım var zaten ama +dan bir kulak üstü almak istiyordum neyse ya ben en iyisi Q30 ya da Q35 alim sen deyince düşündüm de mantıklı olur hem zaten kulak içi kulaklığım var onunla devam ederim gym e büyük ihtimalle PC de falan da kulak üstü kullanirim. Reisim fazla ugrastirdim seni kusura bakma tekrardan teşekkür ederim herkese yardimlarinizdan dolayı seviliyorsunuz.

Hocam PC'de de kullanacaksanız Razer opus X tavsiye ederim bütçe yeterse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı