Aodien_yigit
Hectopat
Daha fazla
Knkm Q30 mukemmel duruyor bana kulak cevreleyen kulakliklar yani senin dediğin gibi içine alan kulakliklar gymde terletebilir dediler eger sen deneyimlediysen ve terletmez diyorsan alacağım ama aldıktan sonra terleme sorunu yasamak istemiyorum bosuna beni ugrastirmis olursun.
Hocam genel olarak zaten kulak üstü kulaklıklar gymdeyken terleyince yapış yapış olur kendimden biliyorum, yani bunun kulağı tam kaplamasıyla ilgisi yok kulak üstü tüm kulaklıklarda böyle bu, ben şahsen şu an AirPods Pro 2.nesil kullanıyorum sporda bir sıkıntı olmuyor terleyince yapış yapışta olmuyor, size önerim aktif olarak gymde kullanacaksanız kulak içi kulaklık alın, bütçeniz 2K civari galiba JBL 660nc yi almayı düşünüyordum dediğinize göre, şu modellere bakabilirsiniz;

Soundpeats Air3 Deluxe TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Soundpeats Air3 Deluxe TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Soundpeats Air3 Deluxe TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.322,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!

TaoTronics SoundLiberty 53 Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
TaoTronics SoundLiberty 53 Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Siyah arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.

Samsung Galaxy Buds 2 SM-R177 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Buds 2 SM-R177 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Buds 2 SM-R177 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.307,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleme: