JBL tune 720BT mikrofon sorunu

iTiqReGo

Decapat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Ben JBL tune 720BT kulaklık aldım fakat mikrofonu çalışmıyor. Telefonda çalışıyor fakat bilgisayara bağlanınca çalışmıyor. Çözümünü bilen yazabilir mi?

Hocam bilgisayar anasıl bağlıyorsunuz? Eğer kablo ile bağlıyorsanız ve jack kablosunun ucu iki siyah halka şeklindeyse kablo mikrofonu desteklemiyor demektir. Aux kablo ucu 3 siyah halkaysa eğer bu sefer bilgisayarınızın giriş kısmı mikrofonlu kulaklık desteklemiyor demektir. Eğer hem kulaklık hem de mikrofon girişi varsa bilgisayarınızda, ayırıcı ara kablodan almanız gerek.

Hocam bilgisayar anasıl bağlıyorsunuz? Eğer kablo ile bağlıyorsanız ve jack kablosunun ucu iki siyah halka şeklindeyse kablo mikrofonu desteklemiyor demektir. Aux kablo ucu 3 siyah halkaysa eğer bu sefer bilgisayarınızın giriş kısmı mikrofonlu kulaklık desteklemiyor demektir. Eğer hem kulaklık hem de mikrofon girişi varsa bilgisayarınızda, ayırıcı ara kablodan almanız gerek.

Hocam kulaklık bluetooth kulaklık. Kablo yok

Sorun düzeldi mi ben kablo ile bağladım ama önceden ses gidiyordu birkaç ay mikrofon kullanmadım şimdi de yok çalişmiyor kulaklıgı servise gonderdim ve Windows 11'e geçtim niye boyle oldu çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu konunun son durumu ne bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum ve hala düzeltemedim bende ki sorun kulaklık hoparlörü sıkıntısız çalişiyor ama mikrofon çızırtılı ve benim sesimi %2-%3 falan alıyor ses kaydı aldığımda kulaklığı çıkarıp ses kaydı alırsam gene cızırtı ve sesim de %5-%9 seviyesinde oluyor kulaklıgı arka anakarttaki mic soketine bağladım durum aynı ( önceden kulaklığı aldığımda denedim çalışıyordu ama son 1 senedir olmuyor yapamadım mic'i ) bu konuda yardım edebilicek var mı çözelim şunu ya dc fps oyunlarında falan info falan veremiyom eziyet oluyor
kulaklık JBL tune 720BT bluetooth ile kullanmıyorum ama pc deseklemiyor kablolu kullanıyorum ve telde falan kablolu ve bluetooth ile bağlayıp denedim hıç bi sıkıntı yok tek pc de mic az sesimi alıyor ve cızırtılı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı