Q30 daha iyi bana göre. Sporda kullanmak için falan alacaksan JBL daha iyi olur ama.
Anker'in basslarını ve kulağı çevrelemesini seviyorum lakin ağır kulaklıkları JBL de güzel ses verir ve taşıması katlanması olsun daha rahat edersin ben olsam Anker alırdım ama karar yine sana kalmış.
Çok terletir ve çok büyük.Hocam sporda neden JBL daha iyi olur onu anlamadım. İkisi de kulak üstü, kulağı kaplıyorlar ve ağırlık olarak da aynı sayılırlar.
knk jbl i kompakt olduğu için önerebilirim sadece çok önce kullanmıştım zaten jbl kulaklıkları o yüzden pek birşey diyemeyeceğimHocam sporda neden JBL daha iyi olur onu anlamadım. İkisi de kulak üstü, kulağı kaplıyorlar ve ağırlık olarak da aynı sayılırlar.
Çok terletir ve çok büyük.
Kanka JBL'i kompakt olduğu için önerebilirim sadece çok önce kullanmıştım zaten JBL kulaklıkları o yüzden pek bir şey diyemeyeceğim.
Anket kadar büyük değil ve daha kompakt.Hocam yanlış anlamayın ama ikisi de büyük değil mi ben mi yanlış biliyorum.
Tamam hocam teşekkür ederim.
Anket kadar büyük değil ve daha kompakt.
Kanka JBL'i kompakt olduğu için önerebilirim sadece çok önce kullanmıştım zaten JBL kulaklıkları o yüzden pek bir şey diyemeyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.