JBL tune 720BT vs Anker Q30

İkiside güzel ürünler, ses kalitesi açısından ikiside iyi istediğinizi seçebilirsiniz. Özellik bakımından q30 daha dolu olduğu için benim önerim q30'dan yana ama tercih size kalmış.

Q30'u ben de tavsiye edebilirim, günlük kullanım için gayet yeterli. Fiyatı bana biraz fazla geldi attığın linklerde. Başka sitelerdeki güvenli satıcılarda çok daha uygun fiyata bulabilirsin.

Tercihimi Q30'dan yana kullandım, şu ana kadar pişman olmadım çok şükür. Tavsiye edebilirim.

Hocam aldığınız linki atabilir misiniz? Kaç TL'ye aldınız? Her yerde 3000 civarıyken trendyolda 2200 TL. Trendyol'un kendisinin satmasına rağmen çok güvenemedim işin içinde bir şey olabilir. Bir de çift cihaz desteği var sanırsam. İnternette hep mobil uyumlu olduğu yazıyor. Bluetooth ile dizüstü bilgisayara bağlanmayı denediniz mi?

Bir de son olarak kullandığınız süreçte tavsiye eder misiniz? Bunu kesinlikle beklemiyordum dediğiniz - yönleri var mı?

Biraz fazla sordum kusura bakmayın. Şimdiden teşekkür ederim.

Trendyol üzerinden zaman zaman indirime giriyor, bende oradan almıştım ama ben alırken bu kadar ucuz değildi. Bendeki model Q30 Upgraded olarak geçiyor. Halen kullanıyorum. Çift cihaz desteği var evet ancak ben tek cihaz modunda kullandığım için nasıl pek bilmiyorum. Kendim dizüstü bilgisayara bağlamayı deneyemedim ancak etrafımda bolca Q30 kullanan var onlar kullanıyorlar ve genel olarak memnunlar. Ben kablo ile kullanıyorum dizüstü bilgisayarımda ve kablosuz olarak aldığım sesten bariz daha kaliteli geliyor sesler. İhtiyaç gradyanıma göre aldığım için eksi ya da kötü diyebileceğim bir özellik yok açıkçası, sadece bulaşık yıkarken kullanamıyorum sıcak su buharı nedeniyle terleyince rahatsız ediyor beni biraz. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.

@Berkay_00

Q30 upgraded versiyonunu hiçbir yerde bulamadım hocam. Linki bulursanız ekleyebilir misiniz? Şu an satışı yok galiba. Büyüh ihtimalle Trendyol üzerindeki Q30 modelini alacağım. Eğer fiyatı 3000-3500 civarına çıkarsa Q20i alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı