Seul Force
Kilopat
Merhaba, 2 aydır güncel olarak QCY H3 Pro modelini kullanıyorum ve son 1-2 haftadır AUX modunda kullanırken kulaklığın kendi kendine sürekli Power off ve Power on uyarılarını vererek kapanıp açılıyor. Kimi zaman hiç yapmıyor ama kimi zaman da sürekli yapıyor ve kulaklık kullanılamaz hale geliyor. Bir önceki kulaklığım olan H2 modelinde de bataryasının bozulması ile kullanılamaz hale gelmişti ve muhtemelen şu anki problem de bataryadan kaynaklanıyor. QCY markasının düşük kalite üretimlerinden kaynaklı bu pil problemi sanırım kaçınılmaz.
İlk kulaklığım olan JBL 500BT'yi 6-7 yıl boyunca kullandım ve ne mazlemesinde ne de pil/ses performansında kayıp yaşadım. Güncel olarak da hala çalışıyor.
H3 Pro'yu iade edip yerine JBL kalitesine güvendiğim için orta fiyatlı olan 720BT modelini almayı düşünüyorum. Almaya değer mi yoksa yeni model almayarak H3 Pro'yu tekrardan alıp şansımı mı denemeliyim?
İlk kulaklığım olan JBL 500BT'yi 6-7 yıl boyunca kullandım ve ne mazlemesinde ne de pil/ses performansında kayıp yaşadım. Güncel olarak da hala çalışıyor.
H3 Pro'yu iade edip yerine JBL kalitesine güvendiğim için orta fiyatlı olan 720BT modelini almayı düşünüyorum. Almaya değer mi yoksa yeni model almayarak H3 Pro'yu tekrardan alıp şansımı mı denemeliyim?