E efexrd Femtopat Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #1 Merhaba bu ikisini arasında çok kaldım, bütçe sıkıntım yok ama şu ikisinden birisinden almak istiyorum da kararsızım. Fitness için ve normal günlük için kullanacağım. Ne önerirsiniz? Bilen birisi varsa yazarsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2025
Merhaba bu ikisini arasında çok kaldım, bütçe sıkıntım yok ama şu ikisinden birisinden almak istiyorum da kararsızım. Fitness için ve normal günlük için kullanacağım. Ne önerirsiniz? Bilen birisi varsa yazarsa sevinirim.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.507 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #2 Sennheiser Accentum al.
E efexrd Femtopat Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #3 Andreas Rönnberg dedi: Sennheiser Accentum al. Genişletmek için tıkla... Onu alamam yurt dışından alacağım zaten orada ucuz ama onerdiginiz model 2 kati soyledigim modellerde indirimde suanda
Andreas Rönnberg dedi: Sennheiser Accentum al. Genişletmek için tıkla... Onu alamam yurt dışından alacağım zaten orada ucuz ama onerdiginiz model 2 kati soyledigim modellerde indirimde suanda