A areess Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Ocak 2025 #1 Annem kendisine JBL Tune Flex 2 almış. Hakkında fazla yorum bulamadım. 1. serisi için birkaç şikayet okudum fakat 2. serisine dair olumlu olumsuz yorum mevcut değil. Kullanan, bilgisi olan var mıdır nasıl bir kulaklık? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2025
Annem kendisine JBL Tune Flex 2 almış. Hakkında fazla yorum bulamadım. 1. serisi için birkaç şikayet okudum fakat 2. serisine dair olumlu olumsuz yorum mevcut değil. Kullanan, bilgisi olan var mıdır nasıl bir kulaklık?
M Mertrn61 Centipat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #2 Merhabalar ürün hakkında bilgi edinebildiniz mi?
A areess Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Mart 2025 #3 Mertrn61 dedi: Merhaba ürün hakkında bilgi edinebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Satın aldık annem kullanıyor. Çok memnun şu an.
Mertrn61 dedi: Merhaba ürün hakkında bilgi edinebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Satın aldık annem kullanıyor. Çok memnun şu an.