JBL tune Flex alınır mı?

caseiin

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam JBL tune Flex almayı düşünüyorum dün Hepsiburada'da fiyatına baktığımda 2900 TL civarıydı bugün ise 3800 TL olmuş şaka gibi resmen o yüzden bende Amazon'dan almaya karar verdim 2900 TL şu an sizce alınır mı bu fiyat bandında başka önerebileceğiniz kulaklıklar nelerdir?

Telefon markası nedir?

SSC codec nedir?

Samsung Seamless codec. Normalde eğer başka bir markanın kulaklığını alırsan kullanacağı LDAC'ya da AAC gibi ses codecleri kullanacak ve SSC bunlardan 2 kat daha iyi genişliğe sahip. Yani kısaca daha iyi, gecikmesiz ve geniş ses kalitesi sunan bir ses sağlayıcı codec. Sadece Samsung cihazlarla Samsung kulaklıklar bağlandığında çalışan Samsung'a özel bir codec. Bu sayede 2000tl bir Samsung kulaklık Samsung telefonlarda 3500TL diğer marka kulaklıklardan daha iyidir. Araştırırsanızda dediklerimi destekleyecek bilgiler çıkacaktır.

Anladım hocam sanırım alacağım JBL tune Flex ile arasında çok fazla fiyat farkı var az çok baktım FE daha iyi duruyor. Ve şu an güncel olarak JBL 520BT kullanıyorum ses kalitesi olarak da üzmez değil mi?

Anladım hocam sanırım alacağım JBL tune Flex ile arasında çok fazla fiyat farkı var az çok baktım FE daha iyi duruyor. Ve şu an güncel olarak JBL 520BT kullanıyorum ses kalitesi olarak da üzmez değil mi?

Kulak üstü kulaklıktan kulak içine geçince nasıl fark olur bilemem alışmanız gerekebilir bir süre ama Buds FE Tune Flexe göre daha iyidir. Buds 2'den bile daha iyi ses kalitesi, ANC ve güncelliğe sahip bir model.

Tamamdır teşekkür ediyorum zaten kulak içine geçeceğim için alıyorum kulak üstü ile her yerde dinleyemiyorum maalesef fabrikada vs olsun teşekkür ederim tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…