JBL Tune T500 amfiye bağlanır mı?

Taner001

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. JBL Tune T500 kulaklığım var ve jak çevirici ile amfiye bağlamak istiyorum. Patlama ya da sesin kötü gelmesi gibi herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?

Hocam sesi en kısıktayken amfiye takabilirsiniz. Sonra sesi yavaşça açarsınız ve patlama olmaz. Ama tabi ses kalitesini amfi port kablo vb. şeylere göre alırsınız diye düşünüyorum. Teknik olatrak Aux kablosu ile bağlanabilen her kulaklık amfiye de gerekirse başlık dönüştürücüyle bile bağlanabilir. Ama amfiler için genelde stüdyo kulaklıkları kullanıyorlar.

Hocam sesi en kısıktayken amfiye takabilirsiniz. Sonra sesi yavaşça açarsınız ve patlama olmaz. Ama tabi ses kalitesini amfi port kablo vb. şeylere göre alırsınız diye düşünüyorum. Teknik olatrak Aux kablosu ile bağlanabilen her kulaklık amfiye de gerekirse başlık dönüştürücüyle bile bağlanabilir. Ama amfiler için genelde stüdyo kulaklıkları kullanıyorlar.
Hocam benim Amfide phones girişi var orası kulaklık girişimi? Başka birşeyse kulaklığa yada amfiye zarar vermesin tam bilemedim.

Dikkatli kullanın. Amfilerdeki kulaklık çıkışları çok sağlıklı değildir. Zarar vermeye çok müsaittir. Müzik dinlediğiniz seviye aklınızda bulunsun, o seviyeden fazla açmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı