Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 4 Ocak 2024 #1 Yakın zamanda kulaklığım bozulduğu için bu Bluetooth kulaklığa geçmiştim ama ses gecikmesi beni çok rahatsız ediyor. Forumlarda araştırdığımda güncel sürücülerin yüklenilmesi gerektiğini gördüm. Ama nereden ve nasıl yükleyeceğimi bilemiyorum.
Yakın zamanda kulaklığım bozulduğu için bu Bluetooth kulaklığa geçmiştim ama ses gecikmesi beni çok rahatsız ediyor. Forumlarda araştırdığımda güncel sürücülerin yüklenilmesi gerektiğini gördüm. Ama nereden ve nasıl yükleyeceğimi bilemiyorum.
xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.059 Çözümler 6 4 Ocak 2024 #2 Telefon uygulaması vardı diye biliyorum JBL kulaklıklarının. Google play Artı 0 Eksi
KS KS Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 4 Ocak 2024 #3 xu1 dedi: Telefon uygulaması vardı diye biliyorum JBL kulaklıklarının. Google play Genişletmek için tıkla... PC için lazım. Telefonda zaten sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
xu1 dedi: Telefon uygulaması vardı diye biliyorum JBL kulaklıklarının. Google play Genişletmek için tıkla... PC için lazım. Telefonda zaten sıkıntı yok.
xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.059 Çözümler 6 4 Ocak 2024 #4 Kel Özghür dedi: PC için lazım. Telefonda zaten sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklığın driverlarını güncellediğinizde hem PC de düzelir hem telefonda Artı 0 Eksi
Kel Özghür dedi: PC için lazım. Telefonda zaten sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklığın driverlarını güncellediğinizde hem PC de düzelir hem telefonda
KS KS Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 4 Ocak 2024 #5 xu1 dedi: Hocam kulaklığın driverlarını güncellediğinizde hem PC de düzelir hem telefonda Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden baktığımda en yeni güncelleştirmeler yüklü diyordu Artı 0 Eksi
xu1 dedi: Hocam kulaklığın driverlarını güncellediğinizde hem PC de düzelir hem telefonda Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden baktığımda en yeni güncelleştirmeler yüklü diyordu
xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.059 Çözümler 6 4 Ocak 2024 #6 Kel Özghür dedi: Aygıt Yöneticisi'nden baktığımda en yeni güncelleştirmeler yüklü diyordu Genişletmek için tıkla... Hocam PC ile uyumlu olmayabilir en iyisi uygulamayı indirmeniz. Artı 0 Eksi
Kel Özghür dedi: Aygıt Yöneticisi'nden baktığımda en yeni güncelleştirmeler yüklü diyordu Genişletmek için tıkla... Hocam PC ile uyumlu olmayabilir en iyisi uygulamayı indirmeniz.
KS KS Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 4 Ocak 2024 #7 xu1 dedi: Hocam PC ile uyumlu olmayabilir en iyisi uygulamayı indirmeniz. Genişletmek için tıkla... PC'de uygulama varsa söyleyin kurayım. Artı 0 Eksi
xu1 dedi: Hocam PC ile uyumlu olmayabilir en iyisi uygulamayı indirmeniz. Genişletmek için tıkla... PC'de uygulama varsa söyleyin kurayım.
xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.059 Çözümler 6 5 Ocak 2024 #8 Kel Özghür dedi: PC'de uygulama varsa söyleyin kurayım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Artı 0 Eksi