JBL vs For X

Kendim yapmayı düşünüyorum hocam boş olduğum zamanlarda varsa püf noktaları söylerseniz sevinirim 🙂

Daha detaylı bir bilgi için Servet abiye yazabilirsin. XW-12'nin kabin ölçüsü X112-S ile aynı.
Bu sitede X112-S'in kabin ölçüleri vardı ama 600 sayfa gezmek zor olacaktır. Siz Servet abiye yazın, eğer elinde var ise subbox.pro'dan link atabilir.

Tavsiyem full MDF'den yapmanız. Ve her birleşimde MDF tutkalı sürün ve sıklıkla vida atın.

Fotoğraf atabilir misiniz?

Hocam soyle bir bass arkasını çekmeyi unuttum ama şu an kabine montajladim bir de porttan cekebilirsem arkasını çekerim birazdan.

Hocam soyle bir bass arkasını çekmeyi unuttum ama şu an kabine montajladim bir de porttan çekebilirsem arkasını çekerim birazdan.

Bu kadar cekebildim.

Hocam soyle bir bass arkasını çekmeyi unuttum ama şu an kabine montajladim bir de porttan çekebilirsem arkasını çekerim birazdan.

Bu kadar cekebildim.

Dosya Ekleri

• IMG_20241223_171014.jpg
    IMG_20241223_171014.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20241223_223127.jpg
    IMG_20241223_223127.jpg
    307,1 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Hocam soyle bir bass arkasını çekmeyi unuttum ama şu an kabine montajladim bir de porttan cekebilirsem arkasını çekerim birazdan.

Bu kadar cekebildim.

Bu kadar cekebildim.
Hocam bence size attığım instagram hesabından Servet abiye yazın bu fotoğrafları atın. Orijinalliğini sorgulatın.

Hocam bence size attığım Instagram hesabından servet abiye yazın bu fotoğrafları atın. Orijinalliğini sorgulatın.

Hocam bassı bağladım cidden güçlü çalıyor düşük frekanslarda hissettiriyor varlığını iyi ki almışım teşekkür ederim yardımlarınız için müsait olduğum zamanda servet abiye atarım 🙂

Hocam bassı bağladım cidden güçlü çalıyor düşük frekanslarda hissettiriyor varlığını iyi ki almışım teşekkür ederim yardımlarınız için müsait olduğum zamanda servet abiye atarım 🙂
L port kabin mi kullanıyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı