JBL vs Redmi kulaklık

HACKERMEGEPRO22

Centipat
Daha fazla  
Bence JBL tune 510BT kulak üstü Bluetooth kulaklık o kadar da iyi değil. Ben sevmiyorum övüyorlar ama o kadar da iyi bir performans sağlamıyor hep JBL'den nefret etmişimdir. Ben Redmi Buds 6 Play kullanıyorum hem kulak üstü çok kötü kulağı acıtıyor. Bence JBL'ye para vermeyin. Benden tavsiye. Eğer bu konuda konuşmak isteyenler yazsın.

JBL'den nefret edip Çinli çöpü Redmi'yi tercih etmek garip.

Ses seviyesi bağladığın cihaza bağlı. Örnek vermek gerekirse Redmi cihazında en yüksek ses seviyesi Samsung'un yüzde 70 ses seviyesine eşit oluyor.
JBL bence de kötü. Ses seviyesi az. Xiaomi daha iyi.

1946 yılında kurulmuş, tek işi kulaklık üretmek olan bir markanın yanında çinli markayı övmek . Redmi kötü değil ama JBL'nin yanında bir hiç.

JBL güzel değil zaten, fakat Redmi'de güzel değil sizde benim gibi kulak içi kulaklığa alışıksınız muhtemelen 4 bin liralık kulak üstü kulaklığım var fakat 400 liraya aldığımı daha çok kullanıyorum.

1946 yılında kurulmuş, tek işi kulaklık üretmek olan bir markanın yanında çinli markayı övmek . Redmi kötü değil ama JBL'nin yanında bir hiç.
JBL sence çok mu iyi bas ı çok kötü bence redmi daha iyi en azından daha iyi şuanlık

Bakın şimdi ben asla kulak üstü sevmem 20 dk dan sonra kulağı aşırı acıtıyor ben kulak içi tercih ederim.Zaten jbl yide sevmyorum o yüzden redmi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…