A anonimknkbsvr Centipat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #1 Kulaklığı bu yaz aldım F/P bir kulaklık ama bugün sabah şarj kutusunun ışığı yanmamaya başladı.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.351 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 29 Ocak 2023 #2 Şarj olmuyorsa şarj ettiğiniz adaptörü/kabloyu değiştirip deneyin. Yine olmuyorsa garantiye yollayın. Artı 0 Eksi
Şarj olmuyorsa şarj ettiğiniz adaptörü/kabloyu değiştirip deneyin. Yine olmuyorsa garantiye yollayın.
KS KS A anonimknkbsvr Centipat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #3 borisyeisar dedi: Şarj olmuyorsa şarj ettiğiniz adaptörü/kabloyu değiştirip deneyin. Yine olmuyorsa garantiye yollayın. Genişletmek için tıkla... Bu ara çok dalgınım. Dediğiniz şeyi yapmamıştım, yaptım ve ışık yanmaya başladı, kendimi kötü hissediyorum. Artı 0 Eksi
borisyeisar dedi: Şarj olmuyorsa şarj ettiğiniz adaptörü/kabloyu değiştirip deneyin. Yine olmuyorsa garantiye yollayın. Genişletmek için tıkla... Bu ara çok dalgınım. Dediğiniz şeyi yapmamıştım, yaptım ve ışık yanmaya başladı, kendimi kötü hissediyorum.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.351 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 29 Ocak 2023 #4 anonimknkbsvr dedi: Bu ara çok dalgınım. Dediğiniz şeyi yapmamıştım, yaptım ve ışık yanmaya başladı, kendimi kötü hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Arada olur hocam öyle. Artı 0 Eksi
anonimknkbsvr dedi: Bu ara çok dalgınım. Dediğiniz şeyi yapmamıştım, yaptım ve ışık yanmaya başladı, kendimi kötü hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Arada olur hocam öyle.