JBL Wave 100TWS alınır mı?

Daha fazla  
Meslek
Diyetisyen Öğrenci
İndirime girmesini bekliyorum ama alınır mı? Yoksa başka bir kulaklık düşünmeli miyim bütçem 500-600 arası daha yüksek bir tavsiye vermeyin lűtfen 😊

Ben kullanıyorum gayet memnunum ama diğer kulaklıklara göre bir tık daha büyük duruyor takınca. Yüzünüz küçükse kaba durur büyük ihtimal. Anker R100 modeline de bakmanızı öneririm.

Ben kullanıyorum gayet memnunum ama diğer kulaklıklara göre bir tık daha büyük duruyor takınca. Yüzünüz küçükse kaba durur büyük ihtimal. Anker R100 modeline de bakmanızı öneririm.

Anker aklımda ama dip ses problemi ve hani JBL, Sennheiser gibi duyduğum bir marka değil pek güvenemedim. Baktığım zaman gecikmeside yüksek JBL'e göre. Boyut olarak sıkıntı yok.

Söylemeyi unuttuğum bir şey var. Bazı cihazlarda gecikmesi fazla olabiliyor. Örneğin benim Samsung A20 de gecikme fazla iken A71 de çok az. Fakat bu fazla gecikme çok az modelde oluyor. Ben biraz şanssızım :)

Söylemeyi unuttuğum bir şey var. Bazı cihazlarda gecikmesi fazla olabiliyor. Örneğin benim Samsung A20 de gecikme fazla iken A71 de çok az. Fakat bu fazla gecikme çok az modelde oluyor. Ben biraz şanssızım :)

Bilgisayarım da ve telefonum (Samsung S7) da kullanacağım inşallah oyun oynarken bilgisayardan sıkıntı çıkarmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı