JBL wave 100TWS kulaklığın tek tarafından ses geliyor

Bilginm53

Hectopat
Daha fazla  
JBL wave 100TWS kulaklığımda kulaklık Bluetooth listesinde 2 taraf 2 ayrı şekilde gözüküyor. İkisini bağladığım halde en son hangisini bagladıysam o ses veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklıklari kutusundan çıkarıp Bluetooth listesine giriyorum iki tane ayri seçenek çıkıyor ikisini de bağlıyorum ama sadece bir taraftan ses oynatılıyor.
Şimdi Bluetooh listesinden bu aygıtı unut de. Sonra kulaklıkları kutusuna koy iyice şarj olsunlar. Ondan sonra da kutudan çıkar ikisini yan yana koy bir 5 saniye falan bekle. Sonra bağlan. Eğer olmazsa kullanım kılavuz kitapçığında ki talimatları da yapabilirsin.

JBL wave 100TWS kulaklığımda kulaklık Bluetooth listesinde 2 taraf 2 ayrı şekilde gözüküyor. İkisini bağladığım halde en son hangisini bagladıysam o ses veriyor.

Arkadaşlar sorunu çözdüm aynı sorunu yaşayan olursa:
Bluetooth bölümünü aç. Cihazın Bluetooth bağlantısını kaldır yani hiç bağlamamış gibi olsun. Kulaklıkları kapat, ışıkları tamamen kapalı olsun. Son kulaklıkların ikisinin de düğmesini tıkla, ışıkları yanınca anında bırak. Sol kulaklığın (üzerinde l harfi var) düğmesine 3 kere tıkla. Sağ kulaklığın ışığı tamamen sönecek. Cihazın Bluetooth bağlantısını aç tarama yap. Sadece bir tane kulaklık ismi göreceksin. Çift kulaklık ismi varsa bir yerde hata yapmışsın demektir. Kulaklığın ismine tıkla ve bağlan. Müzik açtığında ikisinden aynı ses gelecektir.

Aynı sorunu yaşıtorum maalesef aylarıdır tek tarafıyla idare ediyorum ne denesem de olmadı iki kulakıkta arızasız çalışıyor ama aynı anda ses vermiyorlar çözüm önerisi olan var mı?

Aynı sorunu yaşıtorum maalesef aylarıdır tek tarafıyla idare ediyorum ne denesem de olmadı iki kulakıkta arızasız çalışıyor ama aynı anda ses vermiyorlar çözüm önerisi olan var mı?
Hocam ben konuyu açtıktan sonra internette baya bir araştırma sonucu yapmayı başarmıştım ondan sonra da kulaklığı sattım size tavsiye diğer forumlari inceleyebilirsiniz.

adımlar:
1-kulaklıklarınızı şarj cihazından çıkarın
2-Sol ve sağ tuşlara 3 defa basın(kısa basış).Bunu yaptığınızda mavi ışıklar 1 saniye sonra kapanacaktır.
3-Kulaklıklarınızı şarj cihazına takın.
4-Kulaklıklarınızı tekrar alın.
en son bunu yaptım çözüldü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı