JBL Wave 100TWS vs 300TWS

Daha fazla  
Meslek
Diyetisyen Öğrenci
Şimdi gençler şu an 100TWS'nin fiyatı 600 bandında 300TWS ise 900. Aradaki farka değer mi? Farklılıklar konusunda ne tarz farklılıklar var? Hangisini almalıyım? Düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wave 100 kullanıyorum. Ve maalesef pek mutlu degilim. Ha JBL kalitesi evet ses konusunda iyi fakat mesela mikrofonunu hiç sevemedim. Tasarım konusunda ise Wave 100 biraz büyük. Kaba değil ama. Büyük. Size kalmış bir şey.

Bence biraz daha zorlayıp Wave 300 alın.

Fark olarak ne kadar var hocam değer mi?

Fark olarak ne kadar var hocam değer mi?
Kullanmadığım için ne kadar fark olur bilmiyorum özellikle ses kalitesinde. Fakat Wave 100 ses kalitesinde yeterli. Wave 300'de iyi olacaktır. Zaten 12mm sürücü varmış. Wave 100'de 8mm sürücüler var. Büyük sürücüler genelde daha iyi oluyor.

Tasarım kutu gibi konularda da olay size kalmış. Wave 100'ün üstü açık kutusu yanıltmasın kulaklıklar baya iyi tutunuyor.

Düşeceğinden değil de, tozlanması konusunda da ergonomi olarak da 300TWS daha mı iyi sanki bilmiyorum. Sürücü konusunda evet öyle bildiğim kadarıyla büyük sürücü daha iyi bass demek. Ama aradaki 300 TL'yi vermeye değer mi? Mikrofon farkı ne kadar acaba.

Tozlanma evet var. Fakat uzun süre kullanılmadığı zaman oluyor. Mikrofon farkı olarak Youtube'da bulunan testleri izleyebilirsiniz. Orada vardı galiba.

Tam bir ölçüm yapmadım. Fakat uzun süre gittiğini söyleyebilirim. Hatta wave 300'den de uzun gidiyor olabilir.

4-5 saat süre söylüyorlar kulaklık için wave 100 için bilemedim tam ergonomi olarak nasıl sizce silikonlu kulaklık vs silikonsuz? Wave 100 alışıldık fakat wave 300 AirPods gibi hangisi rahat sizin açınızdan.

Ben Airpods gibi silikonsuz modelleri pek sevemiyorum. Böyle tasarımı Wave 100 gibi olan küçük modeller daha hoşuma gidiyor fakat bu modelin boyut olarak iri durduğunu söylemeliyim. Fakat sizin fikriniz farklıdır bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…