JBL Wave 300 alınır mı?

Telefonunuzun bluetooth sürümü uyumluysa alabilirsiniz. Ben kullanmıyorum ama yorumları iyi. Ama bt sürümleri uyuşmayanlar dip ses ve gecikme gibi sorunlar yaşamış.

Ben iphone 7 ile kullanmak için aldım. İnanılmaz bir gecikme ve dip ses sorunu yaşadım. Youtube’da resmen konuşan kişinin dudak hareketleri başka kulağıma gelen başkaydı. Sağ kulaklıktan da dayanılmaz bir dip ses ve ard arda “tak tak tak” şeklinde tiz bir sinyal sesi geliyordu boştayken. 1 saat dayanabildim bu ıstıraba, gidip iade edip airpods aldım.

Ben iPhone 7 ile kullanmak için aldım. İnanılmaz bir gecikme ve dip ses sorunu yaşadım. YouTube'da resmen konuşan kişinin dudak hareketleri başka kulağıma gelen başkaydı. Sağ kulaklıktan da dayanılmaz bir dip ses ve art arda “tak tak tak” şeklinde tiz bir sinyal sesi geliyordu boştayken. 1 saat dayanabildim bu ıstıraba, gidip iade edip AirPods aldım.

Senin telefonunda sorun var sanırım bende gayet düzgün çalışıyor.

Ben de almayı düşünüyorum. Ses kalitesi ve özellikle mikrofon kalitesi önemli benim için bu şartları sağlayan ve bu bütçelerde bir kulaklık arıyorum şahsen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı