İki çöp. Bunların fiyatları 300 TL bile etmez. JBL yıllardır fsadyanmic sürücüler kullanıp, 125kları yükseltip, imaging'i olmayan kulaklıkları pahalıya satıyor. Bütçe söyle başka onereyim.
İki çöp. Bunların fiyatları 300 TL bile etmez. JBL yıllardır fsadyanmic sürücüler kullanıp, 125kları yükseltip, Imaging'i olmayan kulaklıkları pahalıya satıyor. Bütçe söyle başka onereyim.
Bu kulaklık işlerine pek girmediğim için bilmiyorum ama 1k-2K. Aslında Philips'in modellerini de beğeniyorum onlar iyi diyorsan birkaç tane önerebilir misin?
Bu kulaklık işlerine pek girmediğim için bilmiyorum ama 1k-2K. Aslında Philips'in modellerini de beğeniyorum onlar iyi diyorsan birkaç tane önerebilir misin?
En ucuz Anker SoundCore Life Dot 3i TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Life Dot 3i TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.300,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!