JBL'nin kulak üstü Bluetooth kulaklığı alınır mı?

508280

Hectopat
Bluetooth kulaklık almak istiyorum kulak üstü. JBL'nin kulaklığını almak istiyordum ama bazı kötü yorumlarını gördüm. Alınır mı? Alınmaz ise hangisi alınır bunu cevaplarsanız sevinirim.

Bütçen varsa Philips al aga kaliteli kulaklık.
Bütçen ne kadar?

Belirli bir bütçem yok ama 1.200-1.300 en fazla çıkabileceğim rakam.

Bluetooth kulaklık almak istiyorum kulak üstü. JBL'nin kulaklığını almak istiyordum ama bazı kötü yorumlarını gördüm. Alınır mı? Alınmaz ise hangisi alınır bunu cevaplarsanız sevinirim.
Hiçbir model ismi göremedim. Bütçeniz maksimum ne kadar? Daha iyi öneriler yapabiliriz belki.

Hiçbir model ismi göremedim. Bütçeniz maksimum ne kadar? Daha iyi öneriler yapabiliriz belki.
Özür dilerim hocam belirtmeyi unutmuşum. 1.200-1.300 çıkabileceğim en üst nokta. 510bt yi düşünmüştüm model olarakta.

Özür dilerim hocam belirtmeyi unutmuşum. 1.200-1.300 çıkabileceğim en üst nokta. 510bt yi düşünmüştüm model olarakta.

Çok daha baskın ve premium bir üründür. Tercih edilebilir.

510BT yerine @Zenga'nın önerdiği kulaklığa veya Razer Opus X modeline bakın.

@550519 @Zenga Hocam bu razerin kulaklığı güzel. Ama benim ablamda kulaklık alacaktı o bu 510btnin pembesini istiyordu ona uygun bir kulaklık seçeneği var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…