CarcaiE Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 316 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar selam başlıkta belirttiğim üzere 1 tuşu çalışmıyor. Üfledim düzelmedi, kurutma makinesi vurdum düzelmedi. Ne yapacağım? (James Donkey 610s klavye).
Arkadaşlar selam başlıkta belirttiğim üzere 1 tuşu çalışmıyor. Üfledim düzelmedi, kurutma makinesi vurdum düzelmedi. Ne yapacağım? (James Donkey 610s klavye).
reyxerme Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 649 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #2 CarcaiE dedi: Arkadaşlar selam başlıkta belirttiğim üzere 1 tuşu çalışmıyor. Üfledim düzelmedi, kurutma makinesi vurdum düzelmedi. Ne yapacağım? (James Donkey 610s klavye). Genişletmek için tıkla... Neden böyle olduğunu sıvı temas etti mi etmedi mi bunları da yazmanız lazım.
CarcaiE dedi: Arkadaşlar selam başlıkta belirttiğim üzere 1 tuşu çalışmıyor. Üfledim düzelmedi, kurutma makinesi vurdum düzelmedi. Ne yapacağım? (James Donkey 610s klavye). Genişletmek için tıkla... Neden böyle olduğunu sıvı temas etti mi etmedi mi bunları da yazmanız lazım.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 7 Mayıs 2023 #3 Switch'i değiştirmek veya garantiye vermek dışında yapılabilecek bir şey yok. James Donkey gibi fason üretim mallarda bu tarz problemler normal.
Switch'i değiştirmek veya garantiye vermek dışında yapılabilecek bir şey yok. James Donkey gibi fason üretim mallarda bu tarz problemler normal.
CarcaiE Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 316 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #4 reyxerme dedi: Neden böyle olduğunu sıvı temas etti mi etmedi mi bunları da yazmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Bir şey temas etmedi birden oldu. 293735 dedi: Switch'i değiştirmek veya garantiye vermek dışında yapılabilecek bir şey yok. James Donkey gibi fason üretim mallarda bu tarz problemler normal. Genişletmek için tıkla... Switch çıkmıyor gibi.
reyxerme dedi: Neden böyle olduğunu sıvı temas etti mi etmedi mi bunları da yazmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Bir şey temas etmedi birden oldu. 293735 dedi: Switch'i değiştirmek veya garantiye vermek dışında yapılabilecek bir şey yok. James Donkey gibi fason üretim mallarda bu tarz problemler normal. Genişletmek için tıkla... Switch çıkmıyor gibi.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 7 Mayıs 2023 #5 CarcaiE dedi: Bir şey temas etmedi birden oldu. Switch çıkmıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Hotswap değilse Switch'ler çıkmaz, klavyenin içini açıp lehimli olan Switch'i çıkartmak lehim makinesi ile çıkartıp yeni Switch takıp lehimlemek gerekiyor.
CarcaiE dedi: Bir şey temas etmedi birden oldu. Switch çıkmıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Hotswap değilse Switch'ler çıkmaz, klavyenin içini açıp lehimli olan Switch'i çıkartmak lehim makinesi ile çıkartıp yeni Switch takıp lehimlemek gerekiyor.
CarcaiE Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 316 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #6 293735 dedi: Hotswap değilse Switch'ler çıkmaz, klavyenin içini açıp lehimli olan Switch'i çıkartmak lehim makinesi ile çıkartıp yeni Switch takıp lehimlemek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Cözdüm hocam teşekkürler, PC'yi kapattım kablosunu söktüm düzeldi.
293735 dedi: Hotswap değilse Switch'ler çıkmaz, klavyenin içini açıp lehimli olan Switch'i çıkartmak lehim makinesi ile çıkartıp yeni Switch takıp lehimlemek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Cözdüm hocam teşekkürler, PC'yi kapattım kablosunu söktüm düzeldi.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 8 Mayıs 2023 #7 CarcaiE dedi: Cözdüm hocam teşekkürler, PC'yi kapattım kablosunu söktüm düzeldi. Genişletmek için tıkla... Garipmiş. İlk defa duyuyorum. Rica ederim
CarcaiE dedi: Cözdüm hocam teşekkürler, PC'yi kapattım kablosunu söktüm düzeldi. Genişletmek için tıkla... Garipmiş. İlk defa duyuyorum. Rica ederim
CarcaiE Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 316 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #8 293735 dedi: Garipmiş. İlk defa duyuyorum. Rica ederim Genişletmek için tıkla... Kanka gene gitti, gene kapayıp acılınca düzelecek muhtemelen nedendir bu 5'te çalışmıyor.
293735 dedi: Garipmiş. İlk defa duyuyorum. Rica ederim Genişletmek için tıkla... Kanka gene gitti, gene kapayıp acılınca düzelecek muhtemelen nedendir bu 5'te çalışmıyor.
Mustafa 70 Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 166 Makaleler 1 3 Eylül 2023 #9 CarcaiE dedi: Arkadaşlar selam başlıkta belirttiğim üzere 1 tuşu çalışmıyor. Üfledim düzelmedi, kurutma makinesi vurdum düzelmedi. Ne yapacağım? (James Donkey 610s klavye). Genişletmek için tıkla... Cakmak gazi sıkmayi dene. Keycapi cikar ve Switch'in icine biraz sık. Ben de kullsniyorum JD 610D A tusu gidiyordu. Cakmak gazi düzeltiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2023
CarcaiE dedi: Arkadaşlar selam başlıkta belirttiğim üzere 1 tuşu çalışmıyor. Üfledim düzelmedi, kurutma makinesi vurdum düzelmedi. Ne yapacağım? (James Donkey 610s klavye). Genişletmek için tıkla... Cakmak gazi sıkmayi dene. Keycapi cikar ve Switch'in icine biraz sık. Ben de kullsniyorum JD 610D A tusu gidiyordu. Cakmak gazi düzeltiyor.
CarcaiE Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 316 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #10 Mustafa 70 dedi: Cakmak gazi sıkmayi dene. Keycapi cikar ve Switch'in icine biraz sık. Ben de kullsniyorum JD 610D a tusu gidiyordu. Cakmak gazi düzeltiyor. Genişletmek için tıkla... Kanka PC kapatıp açmadan düzelmiyor gibi ya üflesem de aynı sonuç olurdu F5 F4 F3 1 4 5 bunun gibi tuşlar calısmıyor, arada basıyor kapatana kadar.
Mustafa 70 dedi: Cakmak gazi sıkmayi dene. Keycapi cikar ve Switch'in icine biraz sık. Ben de kullsniyorum JD 610D a tusu gidiyordu. Cakmak gazi düzeltiyor. Genişletmek için tıkla... Kanka PC kapatıp açmadan düzelmiyor gibi ya üflesem de aynı sonuç olurdu F5 F4 F3 1 4 5 bunun gibi tuşlar calısmıyor, arada basıyor kapatana kadar.