Mustafa 70
Kilopat
- Makaleler
- 1
Merhaba arkadaşlar. Yaklasik 2 sene önce JD 610s mekanik klavye almistim. Blue Switch'li olandan. Temiz ve calisiyor kac TL'ye satabilirim sizce?
Sahibinden'de o klavye 500-600 lira baktığım kadarıyla. Siz de 650 liradan koyun satilmazsa küçük küçük düşürürsünüz.
Cok iyi hocam satip sessiz mekanik alacağım cünkü PC mühendisligi okuyacağım ve yurtta arkadaslarin rahatsiz olmasini istemiyorum.
Sahibinden'de o klavye 500-600 lira baktığım kadarıyla. Siz de 650 liradan koyun satilmazsa küçük küçük düşürürsünüz.
HP Encoder var Cherry MX red switchli gayet iyi bir model alınabilir. 1200 lira falan olması lazımdı.Cok iyi hocam satip sessiz mekanik alacağım cünkü PC mühendisligi okuyacağım ve yurtta arkadaslarin rahatsiz olmasini istemiyorum.
Bildiginiz söyle 1000 TL falan bütçe ile sesi güzel ve kaliteli bir mekanik klavye var mi redragn ürünlerini biliyorum o fiyatlarda.
HP encoder var Cherry MX red Switch'li gayet iyi bir model alınabilir. 1200 lira falan olması lazımdı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.