Jd 619s vs Razer Viper mini

Yang Mills

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Tokyo
Daha fazla  
Arkadaşlar doğum günüm yaklaşıyor bu sebeple ekipman alacağım. Biri klavye biri mouse biliyorum. Elimde zaten mouse var. Turbox TR-X7 biliyorum Turbox çöp ama bilmeden almış ailem. Laptop kullanıyorum. Aynı anda birkaç tuşa basınca algılamıyor. Mouse 1 yıldır sapasağlam ama tuşları beni rahatsız ediyor. Minecraft oynuyorum sistemim iyi olmadığı için. Hangisi gerekli bana?
Viper mini İtopya'da 250 TL olmuştu ikisi aynı fiyatta. Jd 619S'ten daha iyi mekanik klavye var mıdır?
Kesinlikle 250 TL geçemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam klavye sıkıntı yaratıyor hala mouse alınır mı?
Zaten idarelik alıyorum PC alacağım yakın zamanda tüm ekipmanlarını yenileyeceğim.

Viper mini idarelik olmayacak bir mouse, yenilediğinizde de kullanmaya devam edersiniz. İdarelik klavye de
alabilirsiniz. Yedek klavye olarak kullanırsınız sonra.

Viper mini idarelik olmayacak bir mouse, yenilediğinizde de kullanmaya devam edersiniz.
Hocam biliyorum çok kaliteli ama şu an olan mouse zaten idare ediyor. PC alınca Viper Mini'yi 350 TL olsa bile alabilirim.
@Samotne Ciasteczka seni bulamadım. TUF M3 konuma bakıp buldum.
Sen ne düşünüyorsun?
Viper mini idarelik olmayacak bir mouse, yenilediğinizde de kullanmaya devam edersiniz. İdarelik klavye de
alabilirsiniz. Yedek klavye olarak kullanırsınız sonra.
Hocam Viper Mini yeniden 350 TL oldu. Sizce klavyeyi almalı mıyım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı