JD 712 ve 711 kulaklıklar alınır mı?

Ya hocam şu Galax sonar 02'yi herkes söylüyor ama alsam mı almasam mı kararsız kaldım kafamı sıkar falan diye endişe ediyorum. Alttaki jack giriş bana sadece USB giriş lazım o yüzden onu siliyorum listeden.

Alabilirsin, iyi bir ürün.

Hocam şu attığım Gamepower güzel indirime gelmiş 470TL onu düşünüyorum almayın dediniz ama o kadar kötü müdür?

Alma hocam pişman olursun, Rampage, Gamepower, James Donkey gibi markaların çoğu ürünü alınmaz.

Bu ürünü bayağı eskiden almıştım ve sesi aşırı aşırı az çıkıyordu, direk iade ettim. Niye sonar 02 almamak için uğraşıyorsunuz?
Anladım hocam peki başka kulaklık öneriniz var mı galax fiyatından ve hiç kullanmadığımdan pek güven verici gelmedi.

Anladım hocam peki başka kulaklık öneriniz var mı Galax fiyatından ve hiç kullanmadığımdan pek güven verici gelmedi.

Bu bütçede düzgün başka seçenek yok, sonar 02 ürününü arkadaşım sayesinde test etme imkanım olmuştu. Gerçekten ses kalitesi ve mikrofon anlamında güzel bir ürün.

Bu bütçede düzgün başka seçenek yok, sonar 02 ürününü arkadaşım sayesinde test etme imkanım olmuştu. Gerçekten ses kalitesi ve mikrofon anlamında güzel bir ürün.
Kafayı falan sıkmıyor değil mi hocam kafa bandı yok çünkü sabit konulmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…