Winterus Kilopat Katılım 19 Nisan 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #11 Wardom dedi: Ürün 0 mı yoksa 2.el mi? Kullanmış mı arkadaş? (garantiden değişmişte olabilir diye soruyorum.) James Donkey JD1024 1TB 3D Nand 3500MB/3000MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD Disk - 3 Yıl Birebir Değişim Garantisi - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... 2. el sağlığı %98 14tb veri yazılmış.
Wardom dedi: Ürün 0 mı yoksa 2.el mi? Kullanmış mı arkadaş? (garantiden değişmişte olabilir diye soruyorum.) James Donkey JD1024 1TB 3D Nand 3500MB/3000MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD Disk - 3 Yıl Birebir Değişim Garantisi - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... 2. el sağlığı %98 14tb veri yazılmış.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 4 Haziran 2022 #12 Bütçeye daha iyisi de vardır (küçük süreli indirimlerden bahsediyorum, cuma gecesi vesaire.) ama JD'nin tek iyi modeli de budur. Alınır.
Bütçeye daha iyisi de vardır (küçük süreli indirimlerden bahsediyorum, cuma gecesi vesaire.) ama JD'nin tek iyi modeli de budur. Alınır.
Wardom Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 881 Çözümler 12 Yer İstanbul 4 Haziran 2022 #13 Hamza Ensar Sağlam dedi: Yabancı kaynaklarda bile model görünmüyor. Çok yeni olsa gerek. Şu an bilgi yok. Genişletmek için tıkla... 2020 yılında almıştım ben.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Yabancı kaynaklarda bile model görünmüyor. Çok yeni olsa gerek. Şu an bilgi yok. Genişletmek için tıkla... 2020 yılında almıştım ben.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #14 Eternal777 dedi: Bütçeye daha iyisi de vardır (küçük süreli indirimlerden bahsediyorum, cuma gecesi vesaire.) ama JD'nin tek iyi modeli de budur. Alınır. Genişletmek için tıkla... 1000 TL içinde 1 TB M2 bulabileceğini ben pek sanmıyorum. Wardom dedi: 2020 yılında almıştım ben. Genişletmek için tıkla... Vay arkadaş, sorun yaşamamışsındır umarım. Hiç bir yerde bilgi yok hatta internetten modeli arayınca çıkmıyor bile.
Eternal777 dedi: Bütçeye daha iyisi de vardır (küçük süreli indirimlerden bahsediyorum, cuma gecesi vesaire.) ama JD'nin tek iyi modeli de budur. Alınır. Genişletmek için tıkla... 1000 TL içinde 1 TB M2 bulabileceğini ben pek sanmıyorum. Wardom dedi: 2020 yılında almıştım ben. Genişletmek için tıkla... Vay arkadaş, sorun yaşamamışsındır umarım. Hiç bir yerde bilgi yok hatta internetten modeli arayınca çıkmıyor bile.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 4 Haziran 2022 #15 Hamza Ensar Sağlam dedi: 1000 TL içinde 1 TB M2 bulabileceğini ben pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bazen denk gelebiliyor, artık pek mümkün değil. JD'nin tek iyi modeli bu, alınabilir bir model.
Hamza Ensar Sağlam dedi: 1000 TL içinde 1 TB M2 bulabileceğini ben pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bazen denk gelebiliyor, artık pek mümkün değil. JD'nin tek iyi modeli bu, alınabilir bir model.
Wardom Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 881 Çözümler 12 Yer İstanbul 4 Haziran 2022 #16 Hamza Ensar Sağlam dedi: 1000 TL içinde 1 TB M.2 bulabileceğini ben pek sanmıyorum. Vay arkadaş, sorun yaşamamışsındır umarım. Hiçbir yerde bilgi yok hatta internetten modeli arayınca çıkmıyor bile. Genişletmek için tıkla... Hakkı rahmetine kavuştu. 2 seneden sonra. Benden kaynaklı bir hatadan dolayı. Garantide 0'ı ile değiştirdiler devam şu anlık.
Hamza Ensar Sağlam dedi: 1000 TL içinde 1 TB M.2 bulabileceğini ben pek sanmıyorum. Vay arkadaş, sorun yaşamamışsındır umarım. Hiçbir yerde bilgi yok hatta internetten modeli arayınca çıkmıyor bile. Genişletmek için tıkla... Hakkı rahmetine kavuştu. 2 seneden sonra. Benden kaynaklı bir hatadan dolayı. Garantide 0'ı ile değiştirdiler devam şu anlık.
1 112819 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 1.725 Çözümler 4 4 Haziran 2022 #17 Alınabilir kontrolcüsü kaliteli bir model sıkıntı çıkartmaz markanın diğer ürünleri gibi.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #18 @Wardom bilgi buldum. SSD kronik sorunluymuş
Wardom Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 881 Çözümler 12 Yer İstanbul 4 Haziran 2022 #19 Hamza Ensar Sağlam dedi: @Wardom bilgi buldum. SSD kronik sorunluymuş Genişletmek için tıkla... Linki var mı bakayım.
Hamza Ensar Sağlam dedi: @Wardom bilgi buldum. SSD kronik sorunluymuş Genişletmek için tıkla... Linki var mı bakayım.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 4 Haziran 2022 #20 Hamza Ensar Sağlam dedi: @Wardom bilgi buldum. SSD kronik sorunluymuş Genişletmek için tıkla... Neymiş hocam sorunu? Bu aralar bende SSD arıyorum, listeden çıkartayım direkt.
Hamza Ensar Sağlam dedi: @Wardom bilgi buldum. SSD kronik sorunluymuş Genişletmek için tıkla... Neymiş hocam sorunu? Bu aralar bende SSD arıyorum, listeden çıkartayım direkt.