Jdk 8'i Oracle hesabı olmadan nasıl kurabilirim?

381712

Hectopat
Java development kit veya Jdk'yı kurmak için Oracle'nin sitesine gittim. Java development Kit'in 8 sürümünü kurmak istiyorum fakat gördüğüm kadarıyla jdk 8 ve jdk 11, Oracle hesabı istiyor. Oracle hesabında ise iş unvanı, adres vb. istemekte. 18 yaşından küçük olduğum için bunlara cevap veremedim ve bu seçenekleri doldurmak zorunluymuş. Oracle hesabı oluşturamadım ve kısaca jdk 8'i kuramadım. Bunu nasıl halledebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oracle, Java'nın sahibi olan şirket. Başka bir yerden indirebilirsin fakat kendi sitesinden indirmek en sağlıklısı. Kayıt olmak için e-mail adresi yeterli, şirket bilgilerini girmene gerek yok.

Kendi sitesinden indirin hocam.

Oracle, Java'nın sahibi olan şirket. Başka bir yerden indirebilirsin fakat kendi sitesinden indirmek en sağlıklısı. Kayıt olmak için e-mail adresi yeterli, şirket bilgilerini girmene gerek yok.
Maalesef ki mümkün değil, şirket ünvanı, şirket ismi ve adres dahil diğer bir çok özellik zorunlu olarak gözüküyor.
Kendi sitesinden indirin hocam.
Denedim.

Maalesef ki mümkün değil, şirket ünvanı, şirket ismi ve adres dahil diğer bir çok özellik zorunlu olarak gözüküyor.

Şirketi veya adresi check eden bir yapıları yok, hayali bir şirket oluşturup hayali bir adres girerek ilerleyebilirsin fakat sadece e-mail adresiyle de olabildiğini biliyorum. Oracle'ı uzun süredir kullanıyorum adres veya şirket bilgilerimi vermedim.

Ayrıca kullandığın IDE'ye bağlı olarak in-built bir şekilde indirebiliyor corsetto gibi. Kullanmanı tavsiye etmem tabii ki.

Şirketi veya adresi check eden bir yapıları yok, hayali bir şirket oluşturup hayali bir adres girerek ilerleyebilirsin fakat sadece e-mail adresiyle de olabildiğini biliyorum.
Deneyeceğim, yanıtınız için teşekkür ederim.

Deneyeceğim, cevabınız için sağolun.

Önceden oracle hesabına sahip olma gibi bir şart yoktu, bir süredir o bilgileri istiyorlar bizden.

OpenJDK bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…