HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #11 Bana da zamanında @bitwise hocam önermişti. 381712 dedi: Java IDE'leri tarafından destekleniyor mu? Genişletmek için tıkla... IntelliJ Idea'da kullanabiliyordum.
Bana da zamanında @bitwise hocam önermişti. 381712 dedi: Java IDE'leri tarafından destekleniyor mu? Genişletmek için tıkla... IntelliJ Idea'da kullanabiliyordum.
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 14 Ocak 2021 #12 HABAR dedi: IntelliJ Idea'da kullanabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Intellij indirdikten sonra File -> Project Structure içinde jdk indirmezsen No SDK yazar. Dropdown menüyü açınca intellij corretto versiyonlarını gömmüş. Ona basınca kurar. Bir developer arkadaşta gördüm, manyak neden onu kullanıyorsa.
HABAR dedi: IntelliJ Idea'da kullanabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Intellij indirdikten sonra File -> Project Structure içinde jdk indirmezsen No SDK yazar. Dropdown menüyü açınca intellij corretto versiyonlarını gömmüş. Ona basınca kurar. Bir developer arkadaşta gördüm, manyak neden onu kullanıyorsa.