The_Türk Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 529 Çözümler 1 Yer Türkiye 10 Ağustos 2025 #1 Merhabalar. Kendi sitesinden: JDownloader.org - Official Homepage www.jdownloader.org JDownloader 2 programını indirmeye çalıştım ama Chrome işlemi güvenli olmadığı gerekçesiyle engelledi. Görsel: Sizce yine de indirmeli miyim, yoksa başla bir alternatif öneriniz var mı?
Merhabalar. Kendi sitesinden: JDownloader.org - Official Homepage www.jdownloader.org JDownloader 2 programını indirmeye çalıştım ama Chrome işlemi güvenli olmadığı gerekçesiyle engelledi. Görsel: Sizce yine de indirmeli miyim, yoksa başla bir alternatif öneriniz var mı?
Çözüm Rothanos 10 Ağustos 2025 Hocam IDM'ye gözünüz kapalı güveniyorsanız, JDownloader'a gözünüz açık güvenebilirsiniz. Yani evet güvenilir programdır.
Hocam IDM'ye gözünüz kapalı güveniyorsanız, JDownloader'a gözünüz açık güvenebilirsiniz. Yani evet güvenilir programdır.
Rothanos Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 458 Çözümler 23 Yer Bandırma 10 Ağustos 2025 #2 Hocam IDM'ye gözünüz kapalı güveniyorsanız, JDownloader'a gözünüz açık güvenebilirsiniz. Yani evet güvenilir programdır. Artı 1 Eksi Çözüm
Hocam IDM'ye gözünüz kapalı güveniyorsanız, JDownloader'a gözünüz açık güvenebilirsiniz. Yani evet güvenilir programdır.
Jorji49 Picopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #3 The_Türk dedi: Merhaba. Kendi sitesinden: JDownloader.org - Official Homepage www.jdownloader.org Jdownloader 2 programını indirmeye çalıştım ama Chrome işlemi güvenli olmadığı gerekçesiyle engelledi. Görsel: Eki Görüntüle 2553575 Sizce yine de indirmeli miyim, yoksa başla bir alternatif öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... FDM oneririm. Artı 0 Eksi
The_Türk dedi: Merhaba. Kendi sitesinden: JDownloader.org - Official Homepage www.jdownloader.org Jdownloader 2 programını indirmeye çalıştım ama Chrome işlemi güvenli olmadığı gerekçesiyle engelledi. Görsel: Eki Görüntüle 2553575 Sizce yine de indirmeli miyim, yoksa başla bir alternatif öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... FDM oneririm.
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.407 Makaleler 1 Çözümler 336 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2025 #4 FDM kullan. JD2 de güvenilir ancak FDM daha iyi. Artı 0 Eksi