JDownloader güvenli mi? Norton PUA.Superfluss uyarısı nedir?

Makaleler
1
Daha fazla  
Resmi sitesinden ( jdownloader.org ) Jdownloader indirdim.

İndirdikten sonra sağ tıklayıp özelliklerden imzayı kontrol ettim, sorun yoktu.

Norton ile baktım onbinlerce kullanıcı kullanıyor sorun yok dedi.

Kurulumdan sonra şu güvenlik uyarısını verdi:

İstenmeyen yazılım mı diyor, önemli bir şey mi? Böyle kullanmalı mıyım?

Özellikle link yakalama özelliği çok iyi çalıştığı için kullanmak istiyorum.

Son düzenleme:
sadece norton mu algılıyor diğerleriyle de denedin mi?

Sistemde sadece Norton yüklü. VirusTotal'da da bir şey çıkacağını sanmıyorum çünkü setup için değil kurulumdan sonra bu uyarıyı verdi.

Pek önemsenecek bir uyarı gibi görünmüyor açıkçası.

Sistemde sadece Norton yüklü. VirusTotal'da da bir şey çıkacağını sanmıyorum çünkü setup için değil kurulumdan sonra bu uyarıyı verdi.

Ben de j-downloader yüklüyeceğim bilgisayarıma. Önceden IDM kullanıyordum 30 günlük denemesi bitti. J-downloader IDM gibi video izlerken j-downloader ile indir gibi bir şey oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi konunu açman daha iyi olur.

Ayrı konuda daha iyi tartışılır ama ben öyle bir özellik görmedim. Tarayıcı eklentisi vs de kurmuyor. Sayfa linkini JDownloader'a yapıştırıyorsanız yakalarsa yakalıyor. IDM daha kapsamlı sanırım uzun süredir kullanmadım.

Sitesinden .exe olarak değil de, Jar olarak indirme seçeneği de var. Bu şekilde indirip kullandığımda herhangi bir uyarı vermedi Norton.

Bu arada sanala Kaspersky Free kurup denedim. Onda normal version da uyarı vermedi. Çok yüksek olasılıkla false positive ama biraz paranoyak olduğum için ana sistemde Jar sürümünü kullanacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…